9 rezultatų ieškant "liezuvi"

Liežuvis drebučiuose

Želatiną 20 minučių pabrinkinti, tada ištirpinti mėsos sultinyje. Liežuvį supjaustyti ir sudėti į dubenį. Ant jo sudėti supjaustytas morkas, pomidorus bei krapus. Užpilti sultiniu ir 3 valandas laikyti šaltai. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršelio liežuvis su medumi

Išvirti liežuvį sūriame vandenyje. Nupilti vandenį ir įdėti liežuvį į puodą, supilti kitus produktus ir virti uždengtą ant mažos ugnies 45 minutes. Jeigu padažas nuvirs, įpilti truputi vandens. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir..

Recepto vertinimas: 5

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Želatiną brinkinti 20--30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skaidriame pagardintame prieskoniais mėsos sultinyje. Jeigu želatina nelabai švari, sultinį perkošti per marlę arba sietelį. Liežuvį ir. mėsą supjaustyti skersai raumenų 3--4 mm storio griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio liežuvis, keptas ant grotelių

Liežuvį nuplauname ir verdame pasūdytame vandenyje 20 minučių. Tada nugriebiame putas, įberiame pipirų, sudedame kitus prieskonius, įmetame lauro lapelį, įpilame acto ir verdame, kol liežuvis beveik išvirs. Liežuvį išgriebiame iš sultinio, ataušiname ir nulupame. Lašinukus su..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos. Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio liežuvis drebučiuose

Liežuvį nuplauname, nusausiname ir nuplikome verdančiu vandeniu (galima ir kelioms minutėms įmesti į verdantį vandenį). Nulupame atšokusią baltą liežuvio odelę. Liežuvį supjaustome griežinėliais skersai raumens. Liežuvio gabalėlius sudedame į verdantį vandenį. Verdame maždau..

Recepto vertinimas: 2

Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu

Svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Batoną pamirkome piene ir kartu su svogūnais sumalame.•į mėsą dedame sumaltus svogūnus, batoną, mažais kubeliais supjaustytą virtą liežuvį, įmušame kiaušinius, dedame išspaustą česnaką ar česnakų miltelių, druskos, vi..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su ridikėliais ir liežuviu

Virtą liežuvį supjaustome kubeliais, ridikėlius - griežinėliais. Susmulkiname avokadą, pievagrybius ir svogūnų laiškus. Viską sumaišome su majonezo, kečupo ir krienų padažu. (.)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: liezuvi