Liežuvis majonezo drebučiuose

Ingridientai:
250 g virto jaučio liežuvio,
1 stiklinė sultinio nuo liežuvio, 200 g majonezo, 1 arbatinis šaukštelis krienų, 1,5 šaukšto želatinos, krapų, petražolių šakelių.

Gaminimas
Sultinyje išbrinkiname ir ištirpiname želatiną. Į formeles įpilame po 3 šaukštus sultinio su želatina, paliekame sustingti. Ant drebučių dedame liežuvio gabaliukus ir užpilame likusiu sultiniu, sumaišytu su majonezu, susmulkintais žalumynais ir krienais. Paliekame sustingti. Prieš patiekiant išimame iš formelių, sudedame į lėkštę puošiame salotomis ir konservuotais kukurūzais. (.)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!