Kepti liežuvio griežinėliai

Ingridientai:
300-400 g virto liežuvio,
30 g sviesto, 1 kiaušinis
3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.

Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir aplaistyti sviestu, kuriame kepė. Pateikti su troškintomis morkomis, pupelėmis, žirniais, keptomis orkaitėje arba keptuvėje bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!