KEPTI LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAI

Ingridientai:
300-400 g virto liežuvio
30 g sviesto
1 kiaušinis
3-4 šaukštai maltų džiūvėsėlių
druskos

Gaminimas
Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.
Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir aplaistyti sviestu, kuriame kepė. Pateikti su troškintomis morkomis, pupelėmis, žirniais, keptomis orkaitėje arba keptuvėje bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!