19 rezultatų ieškant "laimo"

Laimo-citrinų ledai

Dideliame inde gerai sumaišykite pieną, cukrų, grietinėlę, citrinos žievelę ir sultis, laimo žievelę ir sultis. (Mišinys gali sukrekėti.) Šaldykite 3-4 litrų ledų gaminimo aparate pagal aparato gamintojo instrukcijas. Laikykite 4 valandas. Jei norite, patiekite papuošę citrinos bei ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir varškės pyragas

1. Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus. Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu. 2. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol su..

Recepto vertinimas: 4

Citrinos marinatas vištienai

Plonai supjaustykite česnaką ir mažoje keptuvėje pavirkite aliejuje ant silpnos ugnies, kol česnakas ims geltonuoti. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir išimkite česnaką. Keptuvėje esančiame aliejuje išmaišykite kitas sudedamąsias dalis, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir marinat..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti ..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas kiek laiko pamaišant šakute, kad gražiau sušaltų. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g plonai supjaustytais laimo arba citrin..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo ,,Romeo" muskatinis", ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą dėkite į vazelę, papuoškite 10g..

Recepto vertinimas: 0

Kokteilis "Cuba Libre"

Įdedame ledukų, supilame romą ir kolą, įmetame laimo skiltelę, dar viena skiltele puošiame stiklą. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Kardžuvė su imbieru

Imbierą nulupame ir smulkiai supjaustome. Svogūnus supjaustome taip pat. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome mažais gabalėliais. Imbierą ir česnaką sudedame į nedidelį dubenėlį ir gerai išmaišome, kad būtų tyrė. įpilame citrinos sultis, aliejų, suberiame svogūnus, s..

Recepto vertinimas: 4

Tigrinių krevečių šašlykai

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome taip pat. Plokščiame nemetaliniame inde sumaišome česnaką, aitriąją papriką, prieskonius, alyvuogių aliejų ir laimo sultis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Sudedame krevetes. Sumaišome ir pride..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Kalmarų šašlykai

Kalmarus nuvalome ir supjaustome 15 - 20 cm dydžio gabalėliais. Sumaišome čilius, mėtas, cukrų, actą ir aliejų. Į mišinį sudedame kalmarus ir marinuojame 2 valandas. Susmeigiame kalmarų gabalėlius ant 4 iešmų. Vartydami kepame grilyje 4 minutes. Svogūnų laiškus trumpai pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta lašiša su pistacijų sviestu (Ramunės)

Virtuviniame kombaine sumaišykite baziliką, pistacijas, laimo sultis, česnaką, sviestą ir žiupsnelį druskos ir pipirų. Uždenkite ir maišykite, kol bazilikas ir pistacijos bus susmulkinti. Abi žuvies puses patepkite aliejumi. Pabarstykite filė druska ir pipirais. Kepkite neuždengtame g..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos baziliko ir riešutų padaže

Mikseriu arba šakute išsukite laimo sultis ir riešutų aliejų su baziliko lapeliais, keletą jų pasilikite papuošimui. Sumaišykite pupeles, kriaušių ir džiovinto kumpio gabalėlius, sudėkite atskiromis porcijomis. Ant viršaus pabarstykite graikiškų riešutų, tuomet apipilkite padaž..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų rūšių pupelių ir avokadų salotos

Atskirai užmerkite raudonąsias ir baltąsias pupeles. Virkite taip pat atskirai- ir vienas, ir kitas su ryšeliu prieskonių mišinio ir svogūno galvute. Pagaminkite aitriosios paprikos padažo. Pupeles nusunkite, gerai perskalaukite karštame vandenyje ir dar neataušusias dideliame dubenyje s..

Recepto vertinimas: 0

LAIMO GĖRIMAS

Laimo sultis ir roma sumaisyti su ledo kubeliais ir nukosti i siaura auksta taure. Iki virsaus pripilti sampano...

Recepto vertinimas: 0

Bananų - kokosų sriuba

4 asmenimsParuosimo laikas: 30 min.1)Nulupkite bananus ir supjaustykite juos griezineliais. Nulupkite cesnaka ir svoguna. Susmulkinkite cesnaka, svoguna bei cili pipirus. 2) Troskintuve pakaitinkite alieju. Maisydami apie 2-3 minutes pakaitinkite bananus, svoguna, cesnaka ir cili. Pridekite kokosu..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių ir avokado salotos

Susmulkinę svogūną ir laiškus, išpjaukite agurko sėklas ir supjaustykite likusias dalis. Avokado vaisių apipjaukite išilgai apie kaulą ir puses atskirkite. Supjaustykite krevetes į 1 centimetro dydžio gabalėlius, sudėkite susmulkintus svogūnus, svogūno laiškus, agurką, a..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: laimo