Kardžuvė su imbieru

Ingridientai:
4 kardžuvių filė,
2,5 cm ilgio imbiero šaknis,
2 grūstos česnako skiltelės,
1 citrinos sulčių,
2 svogūnų ūgliai,
raudona aitrioji paprika,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
Gaminimas
Imbierą nulupame ir smulkiai supjaustome. Svogūnus supjaustome taip pat. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome mažais gabalėliais.

Imbierą ir česnaką sudedame į nedidelį dubenėlį ir gerai išmaišome, kad būtų tyrė. įpilame citrinos sultis, aliejų, suberiame svogūnus, sudedame aitriąją papriką ir viską sumaišome.

Sudedame žuvį į marinatą. Marinuojame 15 minučių.

Žuvį dedame ant įkaitintų grotelių. Kepame grilyje 5-6 minutes. Vienąkart apverčiame.

Užpilame marinatą. Tiekiame su keptomis bulvėmis, laimo griežinėliais ir salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Karolina 2009-10-12 14:22:23
Super! Tikrai labai skanu, o kvapas fantastiskas! :)