Krevečių ir avokado salotos

Ingridientai:

100 gramų virtų krevečių,
1 avokado,
3 šaukštų susmulkinto agurko,
2 šaukštų susmulkintų svogūno laiškų,
1/2 laimo vaisiaus,
2 šaukštų susmulkinto svogūno,
2 šaukštų majonezo,
druskos

Gaminimas

Susmulkinę svogūną ir laiškus, išpjaukite agurko sėklas ir supjaustykite likusias dalis. Avokado vaisių apipjaukite išilgai apie kaulą ir puses atskirkite.

Supjaustykite krevetes į 1 centimetro dydžio gabalėlius, sudėkite susmulkintus svogūnus, svogūno laiškus, agurką, avokado minkštimą, išspauskite laimo sultis, įberkite žiupsnį druskos, majonezo ir viską permaišykite.

Įdarą sudėkite atgal į išskobtą avokado kevalą, patiekite su supjaustytais salotos lapais ir kukurūzų traškučiais ar pakepintos baltos duonos riekelėmis.

Šį receptą galima paįvairinti pridedant ridikėlių ar ropės. Gerai susmulkinti čili ar kario milteliai tinka užbarstyti ant salotų prieš patiekiant.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!