Kalmarų šašlykai

Ingridientai:
450 g kalmarų,
ryšelis svogūnų laiškų,
laimas.

Marinatui:
2 šaukštai smulkiai supjaustytų čilių,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų mėtų,
šaukštas cukraus,
3 šaukštai acto,
šaukštas alyvų aliejaus.
Gaminimas
Kalmarus nuvalome ir supjaustome 15 - 20 cm dydžio gabalėliais. Sumaišome čilius, mėtas, cukrų, actą ir aliejų. Į mišinį sudedame kalmarus ir marinuojame 2 valandas.

Susmeigiame kalmarų gabalėlius ant 4 iešmų. Vartydami kepame grilyje 4 minutes. Svogūnų laiškus trumpai pakepiname grilyje. Pakaitiname padažą, kuriame marinavome kalmarus.

Kalmarus tiekiame su laimo griežinėliais, svogūnų laiškais ir padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!