Prancūziškas obuolių punšas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 l stiprios arbatos,
100 g rudojo gabalinio cukraus,
500 g apyrugščių obuolių,
1/2 ananaso,
1/2 laimo,
1/2 cinamono lazdelės,
2 gvazdikėliai,
3 kalendros sėklos
3 pimento sėklos,
1/8 l kalvadoso,
1/4 l grietinėlės,
rudojo gabalinio cukraus
Gaminimas:

Paruošti stiprią arbatą, supilti į puodą ir suberti gabalinį cukrų. Vaisius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais, įdėti į arbatą, suberti prieskonius, užvirinti ir 5 minutes palaikyti ant silpnos ugnies, kad pritrauktų. Nuimti nuo ugnies, įmaišyti kalvadoso, viską perkošti per sietelį ir dar karštą gėrimą išpilstyti į stiklines arba taures. Ant viršaus uždėti plaktos grietinėlės ir papuošti grūstu gabaliniu cukrumi. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!