2 rezultatų ieškant "briuseliniu"

Briuselinių kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžę virti sultinyje. Į maltą mėsą sudėti supjaustytą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirų, mairūno, druskos, gerai išmaišyti ir padaryti kukuliukus. Baigiant kopūstams virti, sudėti mėsos kukulius ir virti 10 – 15 minučių. Patiekiant įberti petražolių lapelių..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta briuselinių kopūstų sriuba

Briuselinius kopūstus nuplaukite ir nuvalykite. Užvirinkite 250 ml sūdyto vandens, sudėkite briuselinius kopūstus, vėl užvirinkite ir virkite 10 minučių. Is puodo isimkite 10 kopūstų, supjaustykite į keturias dalis ir atidėkite. Rankiniu arba elektriniu maisikliu isplakite sriubos tyrę..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: briuseliniu