Vištienos kepsnys „Sombrero“

Ingridientai:
4 vištienos krūtinėlių filė;
100 g fermentinio sūrio;
1 indelis konservuotų ananasų;
1 valg. š. majonezo;
Vištienos prieskonių;
Kario.

Garnyrui:

1 stiklinė ryžių;
1 saldžioji paprika;
Žaliųjų žirnelių;
Konservuotų kukurūzų.
Gaminimas
Vištienos krūtinėles išmušti ir įtrinti prieskoniais. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti paruoštą filė, gerai prispausti ir apkepti iš abiejų pusių po 3 min. Tada užtepti majonezo, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, o ant viršaus uždėti po skiltelę konservuoto ananaso. Keptuvę uždengti dangčiu ir kepti ant mažiausios ugnies 2-3 min. Po to nukelti nuo ugnies ir 5-8 min. kepsnelius palaikyti uždengtus keptuvėje. Garnyrui išvirti ryžius, pagardinti saldžiąja paprika, žaliaisiais žirneliais ir konservuotais kukurūzais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!