25 rezultatų ieškant "kmynais"

Grietininiai sausainiai

Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus priedus, šaltame kambaryje skubiai suminkykite. Tešlą palikite per naktį arba nors porai valandų šaltame kambaryje. Po to ją iškočiokite 5 – 6 mm storio lakštais, stiklinėle išspauskite apskritus arba kitokios formos sausainėlius, jų p..

Recepto vertinimas: 2

Brokolių ir varškės apkepas

Brokolius išvirti pienu užbalintame, pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje. Išvirus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine, maišant užvirti. Varškę su tryniais gerai išmaišyti, sudėti pravėsintą grietinės..

Recepto vertinimas: 5

Keptos šviežių bulvių puselės

Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir palaikyti 5 min. Į skardą dėti perpjauta puse aukštyn, užbarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje.Kai bulvės suminkštės, išimti ir, kol karštos, dar kartą ap..

Recepto vertinimas: 0

Kepsnys Bolivia

Į įkaitusios keptuvę pilame rapsų aliejų. Nuskutame ir šiaudeliais supjaustome bulves. Supjaustome žiedinį kopūstą kubeliais.Viską sudedame į keptuvę, apibarstome kmynais. Įpilame vandens. Uždengiame sandariai dangčiu. Kepame 30 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Su pupelėmis troškinta aviena

Mėsą supjaustyti ir apkepti. Sudėti supjaustytus svogūnus, druskos, įpilti vandens ir troškinti. Tada sudėti pupelių ankštis, supjaustytas bulves, apibarstyti druska, kmynais ir dar patroškinti. Galiausiai sudėti pomidorus. Išmaišyti ir patiekti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Turkiška aviena

Prikaistuvo dugną ir šonus iškloti supjaustytais lašiniais. Sudėti avieną. Svogūnus, morkas, salierus nepjaustytus sudėti į prikaistuvą. Pabarstyti kmynais, pipirais, druska, įdėti lauro lapus. Įpilti šaukštą acto ir vandens tiek, kad apsemtų mesą. Uždengti, troškinti kol sumin..

Recepto vertinimas: 0

Karšti varškės sumuštiniai

Duona aptempama sviestu, varškė sumaišoma su išplaktu kiaušiniu, pagardinama druska ir kmynais. Masė storai tepama ant duonos, viršus pabarstomas kmynais. Kepama karštoje orkaitėje, kol sumuštiniai paskrunda. ..

Recepto vertinimas: 2

Bulvės su kmynais

Bulvės nuskutamos, mažesnės perpjaunamos pusiau, didesnės — į 4 dalis, pamirkomos į aliejų ir dedamos į riebalais išteptą skardą. Užbarstoma kmynų ir druskos. Kepama karštoje orkaitėje. Iškepus apšlakstomos majonezu. Valgoma su karštais žuvų patiekalais. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir rūkytos mėsos salotos

Bulvės supjaustomos griežinėliais, apibarstomos kmynais. Keptuvėje pakepinama rūkyta kiauliena, sudedamas susmulkintas svogūnas, pakepinama, išberiama miltų. Maišant dar pakepinama, užpilama vandens ir acto, įberiama cukraus, druskos pagal skonį ir virinama 5 min. Bulvės užpilamos ka..

Recepto vertinimas: 0

Antis, įdaryta bulvėmis

Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių salotos su kmynais

Burokėliai išverdami, nulupami, didesni perpjaunami pusiau arba į 4 dalis, sudedami į indą, užpilami sūrymu (40g. druskos 1 litre vandens), paslegiami ir parauginami 2-3 paras. Po to išgriebiami ant sieto, kad nuvarvėtų, ir supjaustomi šiaudeliais ar kubeliais. Šie užpilami kmynų nuo..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su kmynais

Rūgęs pienas supilamas į puodą, suberiami nuplikyti kmynai, pamaišoma ir šildoma ant silpnos ugnies (iki 35—40°C temperatūros). Varškė esti sultingesnė, skanesnė, kai pienas šildomas ilgiau žemesnėje temperatūroje. Kai pieną sutraukia, varškė supilama į drobinį sūrmaišį, ..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir kumpio apkepas

Svogūnus ir česnakus supjaustykite ir apkepkite. Į riebalais išteptą skardą sluoksniais sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, svogūnus ir kumpį. Kiaušinius suplakite su pienu ir prieskoniais, užpilkite ant bulvių ir pabarstykite kmynais. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių...

Recepto vertinimas: 0

Šventinė višta

Vištą ištrinkite prieskoniais su druska. Į vidų įkiškite rozmarino šakelę, pabarstykite džiovintu rozmarinu arba kmynais. Vištą susiūkite, suriškite kojas. Kepkite orkaitėje 40-45 minutes. Tuo metu paruoškite padažą. Vyną užvirinkite ir virkite 10-15 minučių, kol pusė jo..

Recepto vertinimas: 0

Kmyniniai sojų kepsneliai (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sum..

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..

Recepto vertinimas: 5

MEDKIRČIŲ SRIUBA

Zirniai ir pupos suberiami i sultini ir verdama, kol pupos ir zirniai bus minksti. Is maltos mesos, pridejus prieskoniu ir druskos, padaromi kukulaiciai, isverdami atskirai ir sudedami baigiancia virti sriuba. Jeigu sriuba per tirsta, galima atskiesti skysciu, kuriame vire mesos kukuliai. Gardinama ..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS SRIUBA SU MEDUMI

Duona suraikyti, padziovinti orkaiteje, uzpillti saltu vandeniu ir palaikyti kelias valandas. Paskui pavirinti, kol visiskai issileis, sudeti medu, supilti gira su razinomis ir kmynais, o bebaigiant virti - ideti sviesto. Pries tiekiant supilti isplakta grietinele...

Recepto vertinimas: 0

VIŠTA SU RIEŠUTAIS II

Sumaisome sviesta su medumi, imbieru, kmynais, metu lapeliais, druska ir pipirais. Paruosta vista itrinama siuo misiniu ir palaikoma apie 1 val. Po to perpjaunama isilgai per puse, dedama i riebalais istepta skarda, pridengiama folija ir kepama orkaiteje. Riesutus susmulkiname. Pries baigiant kepti ..

Recepto vertinimas: 0

VERŠIENA SU OBUOLIAIS IR SLYVOMIS

Versiena supjaustoma puses palstakos dydzio gabaliukais, ismusama, apibarstoma druska, kmynais, ir abi puses apkepamos ikaitintame svieste. Apkepinta mesa uzpilama grietinele ir patroskinama.Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelemis, sudedami i puoda, uzdedama sviesto ir pavirinama, kol obuoliai su..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA JAUTIENA SU BRUKNĖMIS

Mesa supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabaleliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mesa pakepinti svogunus. Viska apibarstyti druska, pipirais, grustais kmynais, mairunu, bruknemis ir uzdengus troskinti. Retkarciais ipilti vandens, kad mesa nesviltu.Patiekti su dar..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

BULVĖS SU LAŠIŠA

Bulves nuskusti ir supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Kepimo skarda patepti aliejumi ir sudeti ten bulves, paslakstyti aliejumi ir kepti orkaiteje kol pagels. Svogunus supjaustyti griezineliais ir pakepti keptuveje ant aliejaus.I lekste deti po salotu lapa, ant ju sluoksni karstu bulviu, po to..

Recepto vertinimas: 0

Piršteliai su kmynais

Pirmiausia kmynus uzplikyti karstu vandeniu. Is miltu, kiausinio, pieno ir nuplikytu kmynu uzmaisyti tirstoka tesla. Is teslos formuoti pirstelius. Sudeti juos i skarda ir kepti kol grziai parus. Valgyti su grietine. SKANAUS!!! (Simona)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kmynais