20 rezultatų ieškant "raugintus"

Vokiška alaus sriuba

Vokiška alaus sriuba Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: vištienos sultinio – 1,5 l vokiško alaus (šviesiojo) – 0,5 l nuskustų bulvių – 1 kg nuluptų rap. svogūnų – 100 g (1 didelis arba 2 mažesni) raugintų kopūstų – 300 g aliejaus – 50 g ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sriuba su kepta mėsa

Grybų sriuba su kepta mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 - 400 g. minkštos jautienos, 1 šaukštas riebalų arba sviesto, 1 salieras ar petražolė, 8 - 10 bulvių, 200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų, 2 nedideli rauginti agurkai, druskos, pipirų, (žalumynų), grietinės Gamini..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų agurkų sriuba

Raugintų agurkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,5l kiaulienos arba vištienos sultinio, 4-5 rauginti agurkai, 2 bulvės, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 lauro lapai, 5 juodieji pipirai, aliejaus DELIKATE kepimui Gaminimas: Į verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Susmulkint..

Recepto vertinimas: 3

Turkiška aviena

Turkiška aviena Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g avienos 100 g nerūkytų lašinių 2 svogūnai 2 morkos 5 rauginti agurkai 2 salierai 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštelis kmynų žiupsnelis pipirų 5 lauro lapai 1 šaukštas acto Gaminimas: Prika..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų burokėlių sriuba

Raugintų burokėlių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 1 svogūnas, 300 g grietinės, druskos, cukraus, lauro lapelių. Gaminimas: Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, laur..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis

Raugintų burokėlių sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 l vandens, 3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai, 3 bulvės, 1 svogūnas, 100 g lašinių, 1 šaukštelis miltų, druskos, grietinės. Gaminimas: Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves ir virti, ko..

Recepto vertinimas: 4

Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais

Lietiniai su abrikosų skonio kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 60g ruginių miltų 70g kvietinių miltų 3/8 l pieno žiupsnelis druskos 2kiaušiniai 1 šaukštelis cukraus 8 šaukšteliai aliejaus Įdarui : 600g raugintų kopūstų 150g abrikosų marmelado 4 šaukštai baltojo vyno 100g..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų, 20 – 30 g džiovintų grybų, 1 – 2 morkos, 1 petražolės šaknis, 1 svogūnas, 1 – 2 šaukštai riebalų, 1 šaukštas miltų, 2 l mėsos sultinio, 0,5 stiklinės grietinės, 1 lauro la..

Recepto vertinimas: 0

Šiupininė su grybais

Šiupininė su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 raugintas agurkas, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 2 švieži pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai alyvmedžio uogų arba kaparių, 1 l mėsos arba gry..

Recepto vertinimas: 0

Šoninės vyniotinis

Šoninės vyniotinis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g kiaulienos šoninės, 2.150 g raugintų kopūstų, 3.2 pomidorai, 4.svogūnas, 5.šaukštas garstyčių, 6.šaukštas pomidorų padažo, 7.stiklinė sultinio, 8.aliejaus, 9.lauro lapelis, 10.2 kadagio uogos, 11.maltų pipirų, 12.kvapniųj..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulės galva su kopūstais

Kiaulės galva su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kiaulės galva, 1.1 l raugintų kopūstų, 2.morka, 3.svogūnas, 4.taukų, 5.prieskonių kiaulienai, 6.pipirų, 7.druskos. Gaminimas: Kiaulės galvą sukapoti, sudėti į puodą, suberti prieskonius, druską, pipirus ir šutinti 1 valan..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais

Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 vidutinio didumo plekšnės, druskos, acto, miltų, riebalų, 2.200 g šviežių grybų, 3.3 svogūnai, 4.2 rauginti agurkai, 5.3 šaukštai sviesto arba aliejaus, petražolių lapelių, krapų. Gam..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta paprikų sriuba

Pertrinta paprikų sriubaIngridientai:3 – 4 paprikos 1 l mėsos sultinio 4 svogūnai 200 g raugintų kopūstų 50 g aliejaus 100 g balto vyno 125 g grietinėlės druskos pipirųGaminimasPaprikas perpjaukite per pusę, pašalinkite kotelius bei sėklas ir smulkiai supjaustykite. Nulupkite..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos menkės užkandis

Rūkytos menkės užkandisIngridientai:600 g rūkytos menkės, 100 g obuolių, po 2 raugintus agurkus ir pomidorus, svogūną, 4 šaukštai aliejaus, druskos, pipirų, petražolių lapelių, citrinos sultys.Gaminimas Menkę supjaustyti smulkiai, daržoves mažais kubeliais, svogūnus sukapot..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstienė su pupelėmis

Kopūstienė su pupelėmisIngridientai:500g. kiaulienos kaulų, 400g. raugintų kopūstų, 1/2 stiklinės pupelių, morka, svogūnas, 2 šaukštai pomidorų padažo, 2 šaukšteliai miltų, 2 šaukštai taukų, šaukštas grietinės, pipirų, druskos, 3 lauro lapai.Gaminimas Pupeles 5-8val. užmerk..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių ir jūros gėrybių salotos

Pupelių ir jūros gėrybių salotosIngridientai:120 g bulvių, 120 g morkų, 160 g salierų, 120 g obuolių, 120 g raudonųjų arba spalvotųjų pupelių (ankščių), 40 g žaliųjų žirnelių, l00 g ančiuvių filė arba 85 g silkės, 50 g raugintų agurkų, 2 kiaušiniai, 40 g alyvuogių,..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų sriuba

Raugintų kopūstų sriubaIngridientai:2 svogūnai, 2 morkos, 2 šaukštai miltų, 50 g. riebalų (sviesto, margarino, aliejaus, žąsų taukų ir kt.), 100g. pomidorų tyrės, 1 šaukštas cukraus, 2 laurų lapai, 4 kvapniųjų pipirų žirneliai, 100 g. grietinės, druskos. Sultiniui: 1 kg. mėso..

Recepto vertinimas: 3

Jautienos maltiniai

Jautienos maltiniaiIngridientai:700 g jautienos faršo, 2 kiaušiniai, 2 riekelės batono, 50 ml pieno, 2 vidutinio dydžio bulvės, 100 g miltų, 2-3 česnako skiltelės, 100 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, šaukštas miltų padažui, 2 rauginti agurkai, cukraus, riebalų skardai patepti, aliej..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAIS

RAUGINTI KOPŪSTAI SU GRYBAISIngridientai:6 porcijoms50 g džiovintų baravykų250 ml vandens500 g raugintų kopūstų1 lauro lapasžiupsnelis druskoską tik sumaltų baltųjų pipirų2 maži svogūnai30 g lydyto sviesto20 g miltųGamin..

Recepto vertinimas: 0

Pasterizuoti rauginti patisonai

Pasterizuoti rauginti patisonaiIngridientai:***GaminimasRaugintus patisonus nuplauti pasūdytu vandeniu (1 l vandens, 20 g druskos) ir sudėti į stiklainius, į kurių dugną įdėta šviežių prieskonių (krienus ir česnakus galima dėti tu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raugintus