Jautiena, troškinta su bruknėmis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.500 g jautienos,
2.2 svogūnai,
3. 60 g riebalų,
4.1 šaukštas miltų,
5.druskos, pipirų, kmynų, mairūno,
6.1/2 stiklinės bruknių
Gaminimas:

Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvolioti miltais ir apkepinti riebaluose. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Viską apibarstyti druska, pipirais, grūstais kmynais, mairūnu, bruknėmis ir uždengus troškinti. Retkarčiais įpilti vandens, kad mėsa nesviltų.
Patiekti su daržovėmis, makaronais ar vermišeliu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!