7 rezultatų ieškant "mlyns iemai"

Su cukrumi trintos mėlynės

Su cukrumi trintos mėlynėsIngridientai:1 kg mėlynių, 1,5 kg cukraus.GaminimasUogas paruošti kaip kompotui. Sausas uogas sutrinti mikseriu ar sumalti mėsmale. Plačiame emaliuotame dubenyje masę sumaišyti su cukrumi ir palikti kelioms valandoms pastovė..

Recepto vertinimas: 4

Mėlynės savo sultyse be cukraus

Mėlynės savo sultyse be cukrausIngridientai:***GaminimasUogas perrinkti, nuplauti ir suberti į švarius stiklainius. Šviežiai išspaustas mėlynių sultis pakaitinti iki 60-70° C ir užpilti ant uogų. Stiklainius pridengti metaliniais dangteliais ir..

Recepto vertinimas: 0

Mėlynės šaltanosiams

Mėlynės šaltanosiamsIngridientai:1 kg mėlynių, apie 150-200 g cukraus.GaminimasUogas perrinkti, nuplauti ir leisti vandeniui gerai nuvarvėti. Vandeniui nuvarvėjus, mėlynes supilti į emaliuotą indą sluoksniuojant su cukrumi ir 1-1,5 vai. palaikyt..

Recepto vertinimas: 1

Mėlynės ir su cukrumi trinti juodieji serbentai

Mėlynės ir su cukrumi trinti juodieji serbentaiIngridientai:1 kg mėlynių, 600 g juodųjų serbentų, 1,2 kg cukrausGaminimasPerrinktas ir nuplautas uogas susmulkinti mikseriu. Suberti cukrų ir maišyti, kol cukrus ištirps. Tuomet sukrėsti į sti..

Recepto vertinimas: 2

Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiu

Trintos mėlynės su nedideliu cukraus kiekiuIngridientai:1 kg mėlynių, 0,5 kg cukrausGaminimasPerrinktas mėlynes labai gerai nuplauti tekančio vandens srove. Paskutinį kartą perplauti šaltu virintu vandeniu. Vandeniui gerai nutekėjus, uogas mediniu &#..

Recepto vertinimas: 0

Nevirtos mėlynės cukraus sirupe

Nevirtos mėlynės cukraus sirupeIngridientai:1 kg mėlynių, 0,5 kg cukrausGaminimasUogas perrinkti, nuplauti tekančio vandens srove. Vandeniui nuvarvėjus, supilti į švarius butelius ar stiklainius sluoksniuojant su cukrumi. Stiklainius ar butelius užriš..

Recepto vertinimas: 0

TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAIS

TRINTOS MĖLYNĖS SU JUODAISIAIS SERBENTAISIngridientai:1 kg mėlynių,500 g juodųjų serbentų,1 kg cukraus.GaminimasPerrinktas ir nuplautas uogas pakaitinti uždengtame puode (mėlynes ir serbentus atskirai), kol išsiskirs sultis. Tada pertrinti per sietel..

Recepto vertinimas: 1

Raktiniai žodžiai: mlyns iemai