21 rezultatų ieškant "keptas k"

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Keptas varškės desertas

Varškę sutriname per tinklelį ir sumaišome su minkštu sviestu, cukrumi, suplaktais kiaušiniais ir citrinos žievele. Gerai išmaišome. Masę sudedame į sviestu pateptas kepimo formeles. Kepame 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitėje. Desertą papuošiame plakta pasaldinta grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su cukinija

Paruoštą kepti karpį apibarstome pipirais ir druska. Į kepimo indą pilame vyną ir dedame aliejumi išteptą karpį. Į indą suberiame cukinijų gabaliukus, kad visas karpis būtų uždengtas. Apibarstome raudonėliu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 25 min. Į majonezą sudedame visus ..

Recepto vertinimas: 5

Keptas kalakutas su džiovintomis slyvomis

Kalakutą įtrinti cinamonu, druska ir pipirais. Džiovintas slyvas pavirti 10 minučių, vandenį nupilti, sudėti obuolius, džiūvėsėlius, supilti citrinų sultis, cukrų, cinamoną. Viską atsargiai sumaišyti. Kalakutą prikimšti įdaro, angą užsiūti. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje..

Recepto vertinimas: 0

Kotletai su sūriu

Avižinius dribsnius užpilti verdančiu vandeniu, kad išbrinktų . Turi gautis košė. Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti pravėsius avižinius dribsnius, smulkiai kapotą svogūną, prieskonius (pipirai, bazilikas ir kt.) , druską ir viską gerai išminkyti. Sūrį supjaustyti l..

Recepto vertinimas: 4

Keptas karpis

Miltus persijoti per sietelį,suberk cukrų. Sviestą susmulkinti gabalėliais ir sudėti į dubenį. Pirštais suminkyti sviestą su miltais ir cukrumi. Nulupti obuolius, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti skiltelėmis. Išsviestuoti kepimo formą. Padėti ją ant skardos.&..

Recepto vertinimas: 4

Keptas kalakutas įdarytas obuoliais

Kalakutą išvalyti, ištrinti druska,patepti sviestu , prikimšti nuluptų su išpjautais viduriais obuolių. Apipilti trimis šaukštais vandens. Kepti karštoj orkaitėje, laistyti kas 10 min , išsiskyrusiomis sultimis. Kalakutas iškepęs, kai šakutė lengvai smeigiasi į mė..

Recepto vertinimas: 1

Orkaitėje keptas karpis

Išvalytą ir nuplautą karpį įtriname prieskoniais ir druska. Įdedame karpį į plačią, plokščiu dugnu lėkštę ir įpilame vyno tiek, kad pusė karpio būtų apsemta ir pastatome į šaldytuvą 12 valandų. Paskui išimame karpį iš vyno ir dedame į kepimo skardą, kepame orkaitėj..

Recepto vertinimas: 4

Karšti sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniu

Forminės baltos arba juodos duonos riekės apkepinamos margarine.Ant kiekvienos riekės uždedami 1-2 griežinėliai pakepinto karšto kumpio, o ant viršaus virtas arba keptas kiaušinis.Papuošiama pomidoro riekelėmis.Pomidorų padažą galima užtepti ant kumpio.Sumuštiniai tuojau pat patieki..

Recepto vertinimas: 2

Karšti sumuštiniai su kepenine dešra

Duona iš abiejų pusių apkepinama, kol bus šviesiai gelsvos spalvos.Uždedamas didelis išilgai atpjautas kepeninės dešros gabalėlis, o greta jo arba ant viršaus - keptas kiaušinis.Ant dešros uždedamas kauburėlis pakepinto arba žalio svogūno, kauburėlis svogūnų laiškų.Kiaušinis p..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas keptas starkis tešloje

Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš kiaušinio, miltų, pieno ar vandens užmaišoma geros grietinės tirštumo tešla, joje pamirkomi marinuoti žuvies gabaliukai ir kepami dideliame riebalų kiekyje apverčiant, kol parusvės. Iškepę karšti žu..

Recepto vertinimas: 2

Keptas upėtakis

Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje ant silpnos ugnies. Patiekiami pašildytame pusdubenyje, papuošti citrinos griežinėliais ar apiba..

Recepto vertinimas: 0

Ungurys, keptas orkaitėje

Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinamą druska). Nuluptas ungurys nuplaunamas, nusausinamas, pasūdomas, pabarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą nepjaustytas ir kepamas karštoje orkaitėje. Iškepa maždaug per 30 min. Kepant palaistomas atsiradusiomis sultim..

Recepto vertinimas: 0

Keptas rūkytas kiaulės kumpis

Rūkytas kiaulės kumpis nakčiai pamerkiamas į šaltą vandenį. Rytą gerai nuplaunamas ir nusausinamas. Iš ruginių miltų, užplikius juos karštu vandeniu, užmaišoma tešla. Kumpis apibarstomas maltai gvazdikėliais, kvapiaisiais pipirais, cinamonu ir aptepamas tešla piršto storumo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kalakutas

Kalakuto galva ir kojos nupjaunamos, iš išorės ir iš vidaus nušluostomas. Vidus ištrinamas druska su kmynais, o viršus tik su druska. Taip paruoštas paukštis laikomas per naktį. Kitą dieną vidus iššluostomas, pridedamas slyvų ir užsiuvamas. Šlaunelių galai surišami. Ant..

Recepto vertinimas: 2

Keptas baklažanas tešloje (foto)

Baklažaną gerai nuplauti ir nenulupus supjaustyti 0,5cm - 1cm storio griežinėliais. Miltus užpilti vandeniu, sudėti prieskonius, gerai išmaišyti (tešlos konsistencija turi būti panaši į jogurto). Taip pat į tešlą galima įdėti susmulkinto svogūno, ciberžolės, nuo kurios blynelia..

Recepto vertinimas: 5

Pusryčių sumuštinis (Ryčio)

Iš pradžių dešreles supjaustome į keturias juosteles (arba jeigu didelė tai pjaunam dar per pusę), pakepame keptuvėje. Tada išimame dešreles ir iškepame kiaušinius atskirai po vieną. Imame riekę batono ir dedame vieną kiaušinį, tada sudedame keptas dešreles ir patepame pomid..

Recepto vertinimas: 1

Rizotas su kriaušėmis ir ožkos sūriu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Supjaustykite vieną kriaušę į keturias dalis, išimkite šerdį. Supjaustykite labai plonais griežinėliais ir sudėkite ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi. Kepkite, karts nuo karto apversdami, kol griežinėliai išdžius (15-20 min.). Išimkite ..

Recepto vertinimas: 0

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖ

Zuvi supjaustyti gabaleliais, sudeti prieskonius, 2 valgomus saukstus miltu, padruskinti pagal skoni ir ismaisius palikti, kad prieskoniai ir druska isigertu. Apkepti zuvi keptuveje iki rusvumo. Aliejuje apkepinti burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogunus iki graziai geltonos s..

Recepto vertinimas: 5

KEPTAS KARPIS

Karpi nuplauti po tekanciu vandeniu, nusausinti ir skersai supjaustyti porcijomis, paslakstyti citrinu sultimis, pabarstyti druska ir pipirais, tuomet palikti pastoveti. Tuomet nusausinti ir isvolioti - is pradziu miltuose, po to plaktame kiausinyje, o galiausiai - dziuvesiu trupiniuose. Lydyta svie..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas su riešutais ir avižiniais dribsniais

•Mėsą įtriname majonezo, garstyčių, susmulkinto česnako, druskos ir pipirų mišiniu ir marinuojame per naktį.• Marinuotą viščiuką apvoliojame riešutuose ir dribsniuose, apkepame keptuvėje su aliejumi, po to apie 45 min. kepame orkaitėje. Kartu orkaitėje folijoje iškepame bananus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: keptas k