Keptas karpis


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

120 g žuvies,
5 g miltų,
15 g saulėgrąžų aliejaus,
15 g sviesto,
150 g daržovių,
pipirų, druskos,
žalumynų.

Gaminimas:

Žuvį išvalykite, supjaustykite gabalais, apvoliokite miltuose ir kepkite gerai įkaitintame, mažame riebalų kiekyje. Žuvį patiekite užpylę sviestu, su daržovių priedu. Priedui geriausiai tinka keptos bulvės, ar biri grikių košė. Jei naudosite grikių košę, ją patiekdami apibarstykite kapotu virtu kiaušiniu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!