25 rezultatų ieškant "kaulus"

Sultinys su makaronais

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia n..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos su daržovėmis

Išrinkę kaulus, žuvį smulkiai supjaustykite. Daržoves supiaustykite mažais kubiukais. Susluoksniukite žuvį su daržovėmis, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Papuoškite petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos su ryžiais

Iš virtos žuvies išrinkite kaulus. Filė susmulkinkite gabaliukais. Išvirusius ryžius perpilkite šaltu vandeniu. Majonezą, atskiestą pomidorų pastą, sumaišykite su ryžiais ir žuvim. Salotas apibarstykite supjaustytais petražolių lapeliais, aplink apdėkite citrinos griežinėliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Rūkytos menkės salotos

Nulupame menkę, išimame kaulus ir susmulkiname. Agurkus, pomidorus, obuolį supjaustome mažais kubeliais, svogūną smulkiai sukapojame. Viską išmaišome, pasūdome, pabarstome pipirias, pašlakstome actu ir užpilame aliejumi. Sudedame į salotines ir pabarstome smulkiai kapotais ..

Recepto vertinimas: 0

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Grybais įdaryta višta

Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai daryti siauru plonu ir..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su varškės kremu

Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos. Padažui sviestas išsukamas iki purumo, nenustojant sukti, sudedama pertrinta varškė ir krienai. Išsuktas kremas švirkštu uždedamas ant silkių. ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė grietinės padaže

Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos ir sudedamos į pailgą dubenį. Nulupti obuoliai stambiai sutarkuojami, svogūnai smulkiai supjaustomi. Į grietinę sudedami svogūnai ir obuoliai, įpilama acto pagal skonį, pasūdoma, įberiamas žiūpsnis cukraus. Išmaišytas padažas užpilama..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta grybais višta

1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apačią. Nuo kaklo pjaukite išilgai žemyn, stengiantis nepažeisti aplink esančios odos ir filė. Jūsų tikslas - kuo atsargiau pašalinti visus kaulus ir kremzles - stuburą, krūtinkaulį, šlaunikaulius. Geriausia tai da..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų sriuba

Avokadus nulupti, išimti kaulus ir elektriniu rankiniu smulkintuvu (,,blenderiu") susmulkinti, sumaišyti su citrinos sultimis, įmaišyti šiltą sultinį. Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į sultinį. Jį paskaninti druska, baltaisiais pipirais, maltais aitriaisiais pipirais. Šią sriubą ga..

Recepto vertinimas: 0

Vasaros sriuba

Visčiuką nuplaukite ir įdėkiteį puodą. Įpilkite cirinų sulčių, sojų padažo, įdėkite sauso mėsos sultinio, pipirų, druskos, įmeskite lauro lapelį. Užpilti 1 litrą vandens ir užvirinkite. Virkite tik 30 minučių, jei sriuba bus verdama vėliau. Mėsa turi atausti sultinyje. Vist..

Recepto vertinimas: 1

Jautienos sultinys

Nuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai galėtų padaryti ir mėsininkas). Į puodą įpilkite 2 1 salto vandens, pasūdykite ir sudėkite jautienos kaulus ir mėsą; užvirinkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną. Keptuvėje istirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūnus...

Recepto vertinimas: 5

Žuvienė su pankoliais

Į prikaistuvį įpilkite 2 l salto sūdyto vandens, sudėkite žuvies kaulus, užvirinkite ir virkite 15 minučių. Is sultinio isimkite kaulus. Mažais gabaliukais supjaustykite žuvies filė, apslakstykite citrinų sultimis ir palikite 15 minučių. Nuskinkite ir atidėkite pankolių lapus, gumbe..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su vynuogėmis

Nuluptus obuolius ir salierą supjaustykite kubeliais. Nuo vistos slaunelės nulupkite odą ir isimkite kaulus, mėsą susmulkinkite. Vynuoges perpjaukite per pusę ir isimkite kauliukus. Medų istirpinkite ir supil..

Recepto vertinimas: 2

Sūdytos silkės aliejuje

Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies salotos

Žuvį nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje. Kruopščiai išrinkti kaulus, supjaustyti smulkiais kubeliais. Pupeles ir žirnelius nusunkti, išmaišyti su žuvimi. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais, sudėti į žuvies masę. Suberti druską, pipirus, sudėti maj..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų, mangų ir mocarelos salotos

Mocarelą supjaustyti nedideliais kubeliais. Mangus nulupti, išimti kaulus, minkštimą supjaustyti kubeliais. Gražgarstes nuplauti, gerai nusausinti. Aitriąją papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis juostelėmis. Apelsinų sultis pakaitinti puode ir supylus į dubenį gerai..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su menke ir apelsinais

Paruoškite menkių filė, o kaulus atidėkite vėlesniam naudojimui. Menkę supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Aštriu peiliu nuo apelsinų nuimkite žievelę (tik pačią išorinę dalį) ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Nulupkite apelsinus ir sukapokite juos...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos tištsriubė (Pozole)

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Užvirinkite 2 l vandens su 1 svogūnu, 3 česnako skiltelėmis, 1 morka, 2 šakelėmis kalendrų ir 1 lauro lapu. Įdėkite nuplautą vištą ir pasūdykite. Priklausomai nuo vištos jaunumo vir..

Recepto vertinimas: 0

STARKIO APKEPAS

Virta starki nulupkite ir isrinkite kaulus. Sudekite file i sviestu istepta keptuva, apibarstykite isvirtais smulkiai supjaustytais pievagrybiais arba baravykais. Isplake kiausinius su kefyru, ipyle truputi pievagrybiu nuoviro, ibere ziupsneli druskos, maltu pipiru, apipilkite juo zuvi ir 25 min. ke..

Recepto vertinimas: 0

LYDEKA SU SŪRIU IR SVOGŪNAIS

Iseme stubura, zuvi supjaustykite 3 pirstu storio gabalais, pasudykite. Prikaistytuvyje istirpine 100 g sviesto, sudekite smuikiai supjaustytus svogunus, zuvi ir kepkite. Svieste pakepinkite miltus ir maisydami supilkite grietine. Padaza supilkite i gilu vandeni. Is zuvies isimkite kaulus, apvolioki..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies užkandis

Is keptos zuvies isimame kaulus. Susmulkiname morkas. Keptuveje su aliejumi pakepame 2 susmulkintus svogunus, idedame virtasmorkas, zuvi, apkepame, idedame prieskoniu. Keptuveje su aliejumi apkepame dar 2 susmulkintus svogunus, sudedame grybus, idedame prieskoniu. Atvesusius idarus atskirai sumalame..

Recepto vertinimas: 4

Kalėdinė žąsis su ananasais

Zasi isdorojame isimdami visus kaulus. Kauliukus paliekame tik sparneliuose ir kojelese. Zasi pabarstome druska ir pipirais. Isimta zasies mesa surusiuojame: paliekame stambesnius file gabalus, o smulkesnius sumalame su vistiena. I malta mesa imusame kiausinius, pakeptas darzoves ir gerai ismaisome...

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sultinys su daržovėmis ir sūriu

I salta pasudyta vandeni sudedame kalakutienos kaulus. Uzverdame, nugriebiame putas ir verdame apie 25 min.Darzoves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame burokine trintuve ir sudedame i sultini. Verdame 5-7 min. Isimame kalakutienos kaulus. Sriuba paskaniname prieskoniais ir susmulkintais krapais.Pati..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sultinys su daržovėmis ir sūriu

Į šaltą pasūdytą vandenį sudedame kalakutienos kaulus. Užverdame, nugriebiame putas ir verdame apie 25 min.Daržoves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame burokine trintuve ir sudedame į sultinį. Verdame 5-7 min. Išimame kalakutienos kaulus. Sriubą paskaniname prieskoniais ir susmulkintais ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kaulus