15 rezultatų ieškant "kokia"

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Avižinius dribsnius užpilti karštu pienu ir palikti išbrinkti. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. varškę sumaišyti su dribsniais, įberti vanilino. Paruošti uogas (žr. aukščiau, jei uogos šviežios - išimti kauliukus). baltymus išplakti iki putų su likusiu cukrumi, viską kart..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Kalėdinis namelis

Margariną, medų ir cukrų sudėti į puodą ir ištirpinti ant mažos ugnies. Supilti vandenį, sudėti nugesintą sodą, suberti prieskonius ir miltus. Išminkytą tešlą dėti į indą ir palaikyti šaldytuve per naktį ar ilgiau. Iš popieriaus padaryti namelio formas, dėti ant plonai iško..

Recepto vertinimas: 5

„Virintas vanduo“

Į puodą supilkite vandenį ir aliejų, sudėkite lauro lapus, česnakus, suberkite druską ir virkite 15 min. Išimkite lauro lapus. Įleiskite kiaušinio trynį į sriubos lėkštę ir maišydami supilkite į sriubą. Sudėkite petražoles. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Karštos burokėlių salotos

Džiovintus grybus reikia apvirti ir susmulkinti. Svogūną pakepinti šlakelyje aliejaus, į keptuvę dėti grybus, truputį patroškinti, tada burokėlius (pjaustytus smulkiais kubeliais), dar truputį patroškinti ir galiausiai dėti smulkiai supjaustytą silkę. Pakaitinti, kol silk..

Recepto vertinimas: 0

Kugelis čenakinėse

Pirmiausiai mėsytę nusiplaunam, susismulkinam kubeliais, pabarstom druska, pipiriukais ir paliekam pastovėti, kol pasiruošim visa kita. Svogūniukus nulupam, smulkiai susipjaustom ir pakepinam svieste. Po to bulves nuskutam..., susitarkuojam, supilam svogūniukus, pagardinam tarkius druska, pip..

Recepto vertinimas: 5

Sūris, keptas tešloje

Kiaušiniai ištrinami su druska, suberiami miltai, supilamas pienas ar vanduo ir įmaišoma grietinės tirštumo tešla. Sūris supjaustomas 0,5—1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkoma tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus taukus. Apkepamos abi pusės. Tuoj pat valgoma su gr..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas

Manų kruopos užpilamos grietinėle ir pusvalandžiui paliekama, kad šiek tiek išbrinktų. Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, sudedama varškė, išsuktas ar gabaliukais supjaustytas sviestas, manų kruopos ir viskas labai gerai ištrinama. Tada į masę sudedami išplakti kiaušinių b..

Recepto vertinimas: 4

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai blynai

Trečdalis miltų užplikoma verdančiu pienu, viršus pabarstomas miltais ir pusvalandžiui paliekama, kad susaltų. Mielės ištrinamos su cukrumi, tryniai išsukami su druska ir sudedami į plikytą tešlą. Supilamas šiltas pienas, gerai išmaišoma grietinės tirštumo tešla, uždengiam..

Recepto vertinimas: 0

TEŠLOJE KEPTAS SŪRIS

Kiausiniai issukami su druska, suberiami miltai, supilamas rugpienis ir ismaisoma (grietines tirstumo tesla). Suris supjaustomas 0,5-1 cm storio riekutemis. Kiekviena riekute pamirkome tesloje ir saukstu dedama i ikaitintus taukus. Apkepamos abi puses. Valgoma iskarto su grietine ir cukrumi arba su ..

Recepto vertinimas: 4

VARŠKĖS APKEPAS

Manu kruopos uzpilamos pienu ir pusvalandziui paliekama, kad siek tiek isbrinktu. Kiausiniu tryniai issukami su cukrumi, sudedama varske, issuktas arba gabaliukais supjaustytas sviestas, manu kruopos ir viskas gerai istrinama. Baltymai isplakami iki standziu putu. Tada i mase sudedami isplakti kiaus..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA MĖSA SU KIVIAIS

Kivius nulupame, supjaustome nedideliais gabaliukais. Mesoje (gali buti bet kokia, kuria megstate : kiauliena, jautiena, versiena) padarome ipjovas kiseneles, paskirstydami jas tolygiai per visa mesos pavirsiu. I kiekviena kisenele idedame dalele kivio, truputi druskos ir ka tik sumalto juodojo pip..

Recepto vertinimas: 0

SKANUS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS

1.Geram kepsniui netinka jautienos kumpis ar nugarine.2.Geram kepsniui naudojama tik jautienos ispjova.3.Butina nusipirkti vienkartini svirksta ir brendzio arba konjako.4.Pritraukti svirksta brendzio arba konjako ir isvirksti i ispjova keliose vietose.5.Pamasazuoti ispjova rankomis, nestipriai, svel..

Recepto vertinimas: 0

Skanūs Žele Sumuštinukai

Paruoškite žele. Tuo tarpu kai žele stinks paimkite vaflių ląkštus ir išpjaustykite mažas formeles (pvz.: trikampio, kvadrato apskritimo ir pan.). Paimkite vieną vafliuko formelę, užtepkite grietinėle ir uždėkite kitą vafliuką. Užtepkite uogienės ir taipat uždekite vafliuką. Kai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: kokia