23 rezultatų ieškant "jautiena g"

Jautiena su žalumynų įdaru

Jautieną padaužykite , pabarstykite druska ir pipirais. Patepkite garstyčiomis ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite po 1 griežinėlį šoninės. Žalumynus susmulkinkite ir sumaišykite su kiaušiniu ir varške. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite. Pusę kiekio įdėkite į varškė..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su svogūnais

Jautieną supjaustykite gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir apkepinkite ant sviesto. Svogūnus supjaustykite 1 cm griežinėliais ir išklokite jais troškinimo indą. Užpilkite sultiniu, suberkite prieskonius, sviestą ir viską gerai ištroškinkite. Tada supilkite vyną, actą, pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža srovele. Turi gautis vien..

Recepto vertinimas: 0

Plonai supjaustyta žalia jautiena su sūriu

Jautienos filė maždaug 2 valandoms įdėkite į šaldiklį (mėsa turi būti standi, tačiau nesušalusi į ragą). aštriu peiliu nupjaustykite visus riebalus. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais (vaflio storumo). Mėsą vienu sluoksniu sudėkite ant lėkščių, kuriose patiekąlą duo..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškai kepta jautiena

Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą susukti ir įvynioti į kepimo popierių, aprišti, padėti kepti į keptuvę arba ant iešmo. Padažo ruošimas: ištirpinti sviestą, suberti miltus, bulioną, supilti cintrinos sultis ir išmaišyti. Iškeptą jautie..

Recepto vertinimas: 1

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis

Mėsą supjaustyti nedideliais griežinėliais, išmušti ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti storais griežinėliais supjaustytas morkas ir žiedais supjaustytus svogūnus, viską apibarstyti druska, pipirais, įdėti pomidorų tyrės, smulkiai supjaustyto česnako, grybų, įpilti stiklinę va..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti lašinukų griežinėliai, o ant jų - iš kiaušinių, pieno ir riebalų iškepta kiaušinienė. Taip paruošta jautiena atsargiai sukama į drobel..

Recepto vertinimas: 5

Virta jautiena su daržovėmis

Jautiena išverdama prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, įvairios daržovės išverdamos atskirai (pirma dedamos tos, kurios ilgiau verda). Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pašildytą dubenį, aplink krūvelėmis apdėliojamos išvirtos daržovės. Viskas pašlakstoma s..

Recepto vertinimas: 4

Kepta jautiena

Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos dedama paruošta mėsa. Ji užberiama supjaustytais prieskoniniais šakniavaisiais, pipirais, 2 susmulkintais lauro lapais. Apkepusi iš visų pusių po truputį vis palaistoma gira..

Recepto vertinimas: 5

Šaltas jautienos kepsnys

Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitinamas sviestas. Į jį dedama jautiena ir kepama, kol apkepa iš visų pusių. Tuomet sudedamos veršio kojos, smulkiai supjaustytos morkos, burokėlis, poras, svogūnas, salieras, keli kvapieji pipirai ir..

Recepto vertinimas: 0

Sultinyje virta jautiena

Jautieną nuplauti, pabarstyti mielėmis ir apkepti riebaluose. Įdėti į puodą, užpilti sultiniu, vynu, įdėti česnakus, lauro lapų, pomidorų padažo, daržoves sutarkuoti, svogūną sujaustyti ir suberti į sultinį. Virti, kol mėsa suminkštės. Tada ištraukti ir paruošti padažą. Su..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli su jautiena ir špinatais

Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą. Tešlą iškočiokite dviem plonais kvadratais ir apšlakstykite juos vandeniu. Naudodami konditerinį maišelį kas 4 centimetrus įspauskite faršą. Išspausto faršo kiekis turi būti lygus graikinio riešuto dydžiui. Ant viršaus uždėkite antrąj..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže

Jautieną nuplauname, nusausiname, sujaustome griežinėliais ir apkepiname aliejuje. Po to apibarstome maltais pipirais, garstyčių milteliais, druska, įpilame karšto sultinio arba vandens, uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies. Miltus išplakame nedideliame vandens arba grietinėlės ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena drebučiuose (Ramunės)

Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklinėje sultinio. Virtą jautieną supjaustome kubeliais ir sumaišome su puse kukurūzų. Kai sultinys su želatina atvėsta ir pradeda stingti, truputį jo įpilame į formą. Viduryje dedame dalį supjaustytos jautienos su kukurūzais, aplink apded..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su aštriu padažu

Jautieną ištrinti druska, įdėti į puodą, suberti sveikus pipirus, lauro lapus, užpilti actu ir palikti porą valandų. Užvirti vandenį, įdėti į jį acte išmirkyta mėsą ir virti. Padažui supjaustome svogūną ir svieste apkepame kartu su miltais. Supilame grietinę, 1/2 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su virta jautiena

Jautieną supjaustome 0,5 cm juostelėmis. Kriaušes supjaustome į 8 dalis, išimame sėklytes. Alyvuoges supjaustome griežinėliais. Jei vynuogės didelės, perpjauname jas pusiau. Šioms salotoms reikia keturių lėkščių. Jas išklojame salotų lapais. Ant viršaus paeiliui dedame produ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juost..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmis

Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena)

Į šaltą vandenį supilkite citrinų ir apelsinų sultis, sudėkite ankštinius pipirus, nuluptus svogūnus ir česnakus, sutrin tus gvazdikėlius, čiobrelius, pipirus ir petražoles, pasūdykite. Jautieną supjaustykite plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą vandenį; palaikykite..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su razinų padažu

Jautienos file supjaustome porcijiniais gabaliukais ir kepame ikaitintoje keptuveje su aliejaus ir sviesto misiniu po 2 min. is abieju pusiu. Tada sudedame i skarda ir baigiame kepti 200 C orkaiteje (5 min.). Padazui i keptuve ipilame jautienos sultinio ir nuverdame 1/3. Tuomet iberiame maltu pipiru..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: jautiena g