Jautiena drebučiuose (Ramunės)

Ingridientai:
600 g virtos jautienos,
9 džiovintos slyvos,
1 indelis kukurūzų,
6-7 marinuoti agurkai ,
1/2 virtos morkos,
truputis petražolių,
5 stiklinės jautienos sultinio,
3 šaukštai želatinos.
Gaminimas
Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklinėje sultinio. Virtą jautieną supjaustome kubeliais ir sumaišome su puse kukurūzų. Kai sultinys su želatina atvėsta ir pradeda stingti, truputį jo įpilame į formą. Viduryje dedame dalį supjaustytos jautienos su kukurūzais, aplink apdedame džiovintomis slyvomis, o dar didesniu ratu sudedame plonais griežinėliais supjaustytus perlenktus agurkus.

Kai šis sluoksnis sustingsta, sudedame likusią jautieną su kukurūzais ir užpilame sultinio su želatina.Likusius kukurūzus, supjaustytas morkas, petražoles užpilame likusiu sultiniu su želatina, supilame į kitą (platesnę) formą ir laikome šaltai.Po to išverčiame drebučius į lėkštę: pirmiausia iš platesnės formos, o paskui ant viršaus iš kitos formos. Tinka majonezo padažai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!