25 rezultatų ieškant "gabalais"

Ryžių pudingas

Ryžių košę, ką tik išvirtą, ataušinkite iki 70 laipsnių, sudėkite į ją su cukrumi ištrintą kiaušinio trynį, nuplautas ir nusausintas razinas, vanilę ir viską gerai išmaišykite. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų ir dėkite į ruošiamą masę. Viską palengva i..

Recepto vertinimas: 3

Keptas triušis su priedu

Triušio šlaunelę arba liemeninę prismaigstykite lašiniukų, pasūdykite, aptepkite grietine, apdėkite prieskoninėmis daržovėmis ir kepkite orkaitėje, palaistydami tais pačiais riebalais ir sultimis, kuriose kepa. Iškeptą mėsą išimkite, o keptuvėje pagaminkite raudonąjį sultinį m..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min. Patiekite ant popierine ser..

Recepto vertinimas: 1

Kepti viščiukai su vermutu

Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptimis b..

Recepto vertinimas: 0

Kubiška troškinta antis

šdarinėta antis supjaustoma gabalais, įtrinama druska su česnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama keli šaukštai vandens bei acto, užbarstoma raudonųjų pipirų ir uždengus patroškinama. Bulvės supjaustomos, sudedamos prie troškinamos anties ir u..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai žagarėliai

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite, kočiokite kočelu vis užlenkdami tol, kol bus matyti daug smulkių burbuliukų. Išminkytą teslą apdengti drėgnu skudureliu, kad nedžiūtų, ir įdėti į šaldytuvą 1-2 valandoms. Iškočiokite nedideliais gabalais, juos supj..

Recepto vertinimas: 3

Guliašias su grietine

Taukus pakaitinti prikaistuvyje storu dugnu. Mėsą supjaustyti dideliais gabalais ir greitai apkepinti nuolat maišant. Svogūnus nulupti ir stambiai supjaustyti, suberti į mėsos puodą ir pakepti 5 minutes, kol įgaus rusvą spalvą. Įberti pipirų, supilti sultinį, actą ir sumažinti ugnį...

Recepto vertinimas: 0

Jautienos drebučiai

Kojas apsvilinti, sukapoti gabalais, nuplauti , užpilti šaltu vandeniu. Mėsą perpjauti į du gabalus, gerai nuplauti ir sudėti kartu su kojomis į puodą. Kai užvirs, skystį nupilti, o kojas ir mėsą perplauti šaltu vandeniu. Sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir 3 val. virti, nug..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena burgundiškai

Mėsą ir lašinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Daržoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pašildyti sviestą, jame pakepinti lašinius ir mėsos gabalėlius. Pridėti daržoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis graikinių riešutų padaže

Paruoštą žuvį supjaustome gabalais, apvoliojame miltuose ir apkepiname aliejuje. Užpilame pomidorų tyre, užverdame, po to supilame graikinių riešutų padažą, paverdame 2-3 min. Žuvį perdedame į pakaitintą lėkštę, apipilame padažu, apibarstome susmulkintomis petražolėmis ir tie..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su lašiniais

Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais ir jais užplikomos sutarkuotos bulvės. Masė sumaišoma, įmušami kiaušiniai, suberiamas mairūnas, pasūdomą, dar kartą sumaišoma. Į riebalais išteptą skardą sudedamos paruoštos bulvės ir kepam..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais

Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol suminkštėja. Pradėjusios tižti bulvės pertrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į skystį, kuriame virė. Užvirus užbalinama kiaušinio tryniu, išmaišytu su grietine arba gri..

Recepto vertinimas: 0

Kepta lydeka

Paruošta lydeka nusausinama, įtrinama prieskoniais, sumaišytais su druska, sudedama į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilama grietinės, miltų, citrinos sulčių mišiniu ir kepama orkaitėje ar krosnyje kartkartėmis palaistant sultimis. Iškepta lydeka dedama į pusdubenį nepjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Virtas lynas

Nuvalytas ir nuplautas lynas supjaustomas (galima ir nepjaustyti) gabalais, sudedamas į puodą (ant puodo dugno dedama nupjauta galva, uodega), suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karštu pasūdytu ir parūgštintu vandeniu, kad vos apsemtų, ir, neuždengus ..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas lynas su raudonaisiais kopūstais

Paruoštas nusausintas lynas supjaustomas gabalais. Sie pabarstomi pipirais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami aliejuje arba svieste. Kopūsto gūžė supjaustoma ir nuplikoma verdančiu vandeniu. Į kopūstus sudedami svieste pakepinti svogūnai su trupučiu miltų, supilamas raud..

Recepto vertinimas: 5

Šašlykai su paprikų padažu

2 svogūnus ir 2 skilteles česnako supjaustome kubeliais. Sumaišome su pipirais, druska, puse laimų sulčių ir 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. Smulkiai supjaustome mėtų bei kalendrų šakeles ir sumaišome su marinatu. Sudedame gabalais supjaustytą mėsą. Marinuojame 12 valandų. Li..

Recepto vertinimas: 0

Faršo šašlykas

Iš formuojame rutuliukus ( maždaug 5 cm dydžio. papriką supjaustome gabalais ir veriame pakaitomis ant iešmelių. Kepame orkaitėje, grilyje arba keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos nugarinė

Mėsytė supjaustome gabalais ( 1 - 1 porcijai), trupučiuką pamušame, pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose ir kepame aliejuje. Mėsą išėmus, dedame griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pievagrybius. Apkepiname, įberiame baziliko, druskos. Galima įdėti grietinės. Tada sudedame..

Recepto vertinimas: 0

AVIENOS TROŠKINYS SU PUPOMIS (RAGU)

I pasudyta vandeni sudeti mesa, supjaustyta gabalais su kaulais ir uzvirinti. Kiek veliau sudeti pupas, cesnaka, porus, iberti drudkos, prieskoniu ir uzdengus troskinti ant mazos ugnies. Baigiant troskinti, sudeti supjaustytus pomidorus ir dar 10 minuciu troskinti. Nemaisyti.Patiekti inde, kuriame b..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA BURGUNDIŠKAI

Mesa ir lasinius supjaustyti dideliais kubeliais, pasudyti, pabarstyti pipirais. Darzoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pasildyti sviesta, jame pakepinti lasinius ir mesos gabalelius. Prideti darzoves ir taip pat pakepinti. Visus ingredientus pabarstyti miltais, uzpilti..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ MALTINUKAI

Kopusta supjaustyti stambiais gabalais, isvirti pasudytame vandenyje. Istraukus nuvarvinti vandeni, sumalti mesmale ir nuspausti skysti (kaip ruosiant cepelinus nusunkiamos tarkuotos bulves). Suberti virtus ryzius, pabarstyti druskos, pipiru, supilti dziuveselius, imusti kiausini ir isminkyti. Sufor..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDINĖ SRIUBA SU ŽĄSIENA IR DŽIOVINTAIS VAISIAIS

I puoda sudedame zasiena ir uzpilame saltu vandeniu. Palengva verdame nuolat nugraibydami putas. Baigiant virti, imetame svoguna, saliero. Isvirusia mesa isgriebiame, sultini nukosiame. Mesa atvesiname. Nukosta sultini supilame i puoda, uzviriname. Morka smulkiai sutarkuojame ir suberiame įi sultin..

Recepto vertinimas: 0

Vėgėlė su baltojo vyno padažu

Vegele isvalome, gerai isplauname, supjaustome gabalais, pabarstome druska, citrininiais pipirais, palaikome 15 min. ir apkepame svietste. Po to ipilame vyna ir zuvi troskiname dar 20 min.Patiekdami i padaza pridedame svogunu laisku...

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai blynai su žuvimi

Nuvalyta zuvi supjaustyti nemazais gabalais, pasudyti, papipirinti ir palikti pastoveti saldytuve, bulves sutarkuoti kaip blynams bulviniams, imusti kiausini, ideti pipiru, druskos, miltu arba manu kruopu. Tada i ikaitinta keptuve su aliejumi dedate gera sauksta bulviu tarkiu, ant jos gabaliuka zuvi..

Recepto vertinimas: 0

Karpis su grikių koše

Karpi nuvalome, isplauname ir supjaustome gabalais. Pabarstome zuvies prieskoniais, pipirais, druska, apslakstome citrinu sultimis ir palaikome 1 vai.Morka supjaustome juostelemis, svogunus ziedais, susmulkiname cesnaka ir apkepame keptuveje su aliejumi bei prieskoniais. Atskirai apkepame zuvi.I kep..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: gabalais