11 rezultatų ieškant "uoga"

Kiškienos guliašas su grietinės padažu

Išpjauti kaulus ir sausgysles. Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, sumaišyti su grietine, uždengti, įdėti į šaldytuvą ir palikti per naktį. Lašinukus supjaustyti kubeliais. Kaulus sukapoti, šiek tiek paskrudinti su lašinukais ir odos gabalėliu. Daržoves (morką, sGlierą, por..

Recepto vertinimas: 0

Saldūs sumuštiniai su šokoladiniu sviestu

Šokoladinis sviestas išsukamas, įpilama truputį šilto pieno.Duona arba sausainiai aptepami storu sviesto sluoksniu, į vidurį dedama sveika uoga. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai sumuštiniai

Šokoladinis sviestas (arba paprastas sviestas su cukrumi ir kakava) išsukamas, supilamas šiltas pienas ir storai aptemapas ragaišis, balta duona arba sausainiai, ant viršaus uždedamas plonytis obuolio griežinėlis, ant jo - pusė arbatinio šaukštelio varškės arba plaktos grietinėlės ir..

Recepto vertinimas: 0

Erškėtuogių uogienė

Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš vidaus išgramdomos plaukuotos sėklelės. Iš vandens ir cukraus išverdamas sirupas, į jį suberiamos paruoštos uogos ir 5 min. verdamos. Po to pastatoma vėsioje vietoje, kad uogos pris..

Recepto vertinimas: 1

Šventinės spurgos

Tešla ruošiama kaip pagerintam pyragui, tik ji turi būti minkštesnė. Pakilusi tešla iškočiojama 1/2 cm storio lakštais ir stiklinėle išspaudžiami apskriti paplotėliai. Ant kiekvieno dedama po uogą, kraštai patepami baltymu ir uždedamas antras paplotėlis. Kraštai gerai užspaudži..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitas su vynuogėmis

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirti. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų, trynius su likusiu cukrumi išsukti iki purumo. Į baltymus atsargiai dėti po šaukštą trynių masės ir išmaišyti. Po šaukštą įmaišyti miltus. Apskritą kepimo indą patepti svi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai skanėstai (Jūratės)

Sausainius sutrupnti. Šokoladą sulaužyti gabalėliais į kitą dubenį ir kaitinti kol ištips. Sudėti sviestą ir medų. Ištirpus sviestui suberti sutrupintus sausainius. Išmaišius mišinį supilti į sviestu išteptą formą. Ant viršaus vienodais atstumais išdėlioti uogas. Palaikyti ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su braškėmis ir vištiena

Vištieną nuplauname, nusausiname, supjaustome juostelėmis, pagardiname pipirais ir apkepiname svieste. Pasūdome, sumaišome, išimame ir sudedame į lėkštę ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų riebalų perteklių. Uogas nuplauname, nuvalome. Kiekvieną uogą perpjauname per pusę...

Recepto vertinimas: 0

Braškių salotos su kiaulpienėmis

Kiaulpienių lapus gerai nuplauname ir nuvarviname. Du apelsinus nulupame. Abu perpjauname per pusę, paskui supjaustome plonais griežinėliais. Iš trečiojo apelsino išspaudžiame sultis, sumaišome jas su cukrumi, maltomis aitriosiomis paprikomis ir aliejumi. Išplakame. Uogas nuplauname,..

Recepto vertinimas: 0

Desertas su sultimis

Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvieną uogą supjaustome skiltelėmis. Obuolių sultis sumaišome su vaniliniu cukrumi ir užpilame ant uogų. Sumaišome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame šalto vandens kiekyje. Iš vieno greipfruto išspaudžiame sultis,..

Recepto vertinimas: 0

Varškės tortas su vyšniomis ir riešutais

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išsukame su 100 g cukraus bei 2 šaukštais šalto vandens. Baltymus išplakame atskirai ir sudedame ant trynių masės. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir užberiame ant baltymų. Apibarstome tarkuotu šokoladu. Viską atsargiai išmaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uoga