Virtas kalakutas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Kalakutas,
3 l vandens,
poras,
2 petražolės šaknys,
morka,
druskos,
2 šaukštai sviesto,
šaukštas miltų,
2 šaukštai grietinėlės.
Gaminimas:
Kalakutą supjaustyti gabalais, sudėti į verdantį vandenį ir virti valandą. Baigiant virti, sudėti supjaustytas daržoves ir pasūdyti. Išvirusią mėsą apšlakstyti sultiniu. Padažui miltus pakaitinti svieste, įpilti sultinio, pavirinti. Patiekti su kalakutu. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!