9 rezultatų ieškant "dziovintu"

Kiauliena, kepta džiovintų abrikosų tyrėje

Sumaišyti visus komponentus, išskyrus mėsą. Troškinti 8 - 10 min, nustačius maksimalų galingumą, kol abrikosai suminkštės, maišant 2-3 kartus. Išimti citrinos žievelę. Pagamintą tyrę padėti į šalį. Perdėti į skardą mėsą ir užpilti pusė kiekio tyrės. Kraštus uždengti al..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių sriuba

Figas mirkyti 4 valandas, abrikosus – 30 minučuų, razinas užpilti romu. Tada visus vaisius sudėti i 1 litrą vandens, suberti gvazdikėlius, cinamoną ir virti. Praaušusią masę sutrinti, suberti žievelę, įdėti medaus ir dar kartą užvirti. Apibarstyti migdolų drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių salotos

Džiovintus vaisius kelias valandas pamirkyti vandenyje. Tada nuvarvinti ir sudėti į salotinę. Apibarstyti migdolų drožlėmis, pistacijomis, saulėgrąžomis, sukraus pudra, cinamonu, apšlakstyti citrinos sultimis ir 1 h palaikyti šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių mišrainė

Kardamono ankštis sudėkite į muslino skiautę ir potvričiai suriškite. Figas ir kriaušes perpjaukite pusiau. Vaisius sumaišykite dideliame prikaistuvyje, užpilkite vandeniu. Užvirinkite, įdėkite kardamono ankštis. Palengva pavirinkite 10 minučių, tada ataušinkite. Išimkite kardamono..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų vaisių ir vyno padažas

Išmirkykite 6g džiovintų slyvų ir 6g džiovintų kriaušių, supjaustykite plonomis juostelėmis. 12g nuluptų obuolių sutarkuokite. Visus vaisius sudėkite į 32g jautienos sultinį ir virkite 10 min., nuėmus nuo ugnies įpilkite 6g baltojo sauso vyno, įberkite 0,24g maltų cinamonų, 0,6g ..

Recepto vertinimas: 0

Duonos ir džiovintų vaisių su vyšnių uogiene

Į puodą su vandeniu sudedame duonos riekeles, paverdame, kol duona suminkštėja. Duoną išgriebiame, pertriname per sietelį, sudedame atgal į puodą. Jeigu reikia, įpilame verdančio vandens Sudedame nuplautas razinas, džiovintus obuolius, suberiame gvazdikėlius ir paverdame. Po to supila..

Recepto vertinimas: 0

Džiovintų obuolių gira

Obuoliai nuplaunami, užpilami verdančiu vandeniu, pridengiami ir palaikomi parą. Paskui perkošiama, suberiamas cukrus, supilamos ištrintos mielės, išmaišoma ir rauginama šiltoje vietoje apie 20 val. Tada išpilstoma į butelius, gerai užkemšama, palaikoma keletą valandų kambario tempe..

Recepto vertinimas: 0

Vištų šlaunelės džiovintų vaisių ir jogurto padaže

Vištų šlauneles nuplauname, nuneriame odą ir sudedame į kepimo indą. Suberiame nutarkuotą apelsino žievelę, susmulkintus svogūnus, džiovintas mėtas ir džiovintus nuplautus vaisius, supilame išsunkto apelsino ir citrinų sultis, sausą baltąjį vyną arba obuolių sultis, įberiame m..

Recepto vertinimas: 3

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dziovintu