9 rezultatų ieškant "datules"

Kepti obuoliai

1.Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Obuolius nulupkite ir atsargiai išpjaukite sėklalizdžius. 2.Į dubenį suberkite datules, graikinius riešutus, citrinos žieveles ir kruopščiai išmaišykite. Mišinį sudėkite į obuolių vidų. 3.Obuolius sudėkite į skardą pyragams kepti. Į mažą pria..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiniai saldainiai

Datules, slyvas ir abrikosus permalkite mėsmale. Įmaišykite medų ir citrinos geltonajį žievelės sluoksnį. Rankas suvilgykite šaltu vandeniu ir formuokite rutuliukus. Juos apvoliokite maltais riešutais ar susmulkintais vafliais. Saldainius patariama laikyti šaltai. ..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su įdaru

Medų įkaitinti su cukrumi ir užpilti miltus. Supilti ištirpintą sodą, imušti kiaušinį ir suberti prieskonius. Viską išmaišyti ir iškočioti du lakštus.Paruošti įdarą: datules supjaustyti ir sumaišyti su uogiene. Vieną lakštą dėti į sviestu išteptą skardą, ant jo tepti idar..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė košė su vaisiais

Užvirti vandenį, supilti pieną, suberti razinas, sukapotas datules ir abrikosus, pjaustytą griežinėliais bananą, kubeliais - obuolį. Sudėti sviestą, medų, druską, suberti avižinius dribsnius. Virti ant mažos ugnies pastoviai maišant 5 minutes. ..

Recepto vertinimas: 0

Datulių ir graikiškų riešutų pyragas

Iki 180°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Tuo metu keptuvėje 4-5 min. patroškinkite datules su apelsino sultimis, kol susigers skystis. Tuomet suberkite ir išmaišykite apelsino žievelę, riešutus ir cinamoną. Stačiakampio formos kepimo skardos dugną ištepkite sviestu. Įklokite..

Recepto vertinimas: 5

Avižiniai sausainiai su datulėmis (Jūratės) (foto)

Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, maišant tešlą įmušti kiaušinius. Kai cukrus bus ištirpęs, ir tešla bus vienalytė, įberti maltus avižinius dribsnius, sumaišytus su kepimo milteliais, tada avižinius dribsnius. Pjaustytas datules galima įmaišyti į tešlą arba trup..

Recepto vertinimas: 3

ŽIEMINIS APKEPAS

Duonos riekeles uzpilti pienu. Margarina, cukru ir druska istrinti, palaipsniui sudedant trynius. Ismaisyti, sudeti smulkintas datules arba figas, obuolius, kapotus riesutus, baltymus. Mase isdeti i riebalais istepta forma ir kepti orkaiteje ant silpnos ugnies apie 50 minuciu..

Recepto vertinimas: 0

VAISINIAI SALDAINIAI

Datules, slyvas ir abrikosus permalkite mesmale. Imaisykite medu ir citrinos geltonaji zieveles sluoksni. Rankas suvilgykite saltu vandeniu ir formuokite rutuliukus. Juos apvoliokite maltais riesutais ar susmulkintais vafliais.Patariu saldainius laikyti saltai...

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS KULŠELĖ, ĮDARYTA DATULĖMIS

Iseme is kulseles kaula, itriname prieskoniais. Datules verdame vyne 5 min. Jomis prikemsame kulsele, kepame orkaiteje 180 C temperaturoje. Is susidariusio sultinio, baltojo vyno, kuriame vire datules, ir miltu pagaminame padaza, iberiame kario milteliu. Tiekiame su karstomis darzovemis...

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: datules