Vištienos vyniotinis su apelsinais


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
250g kiaulienos arba vištienos faršo, 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų, 400g viščiukų,
Gaminimas:

250g kiaulienos arba vištienos faršo išmaišykite su 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų smulkintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų. Nuo 400g viščiukų šlaunelių nuimkite odeles, mėsą išplakite, ant odelių sudėkite plaktą šlaunelių mėsą, ją aptepkite 20g Valdorfo aitriosios adžikos, sudėkite faršą su vaisiais, suformuokite turimų apelsinų diametro dydžio vyniotinį, įvyniokite į plėvelę, apriškite ir virkite 30 min. pasūdytame vištienos sultinyje. Paslėgus atšaldykite. Galima apkepti orkaitėje, kad suteikti gardesnį kepsnio vaizdą. Supjaustykite ripkutėmis. Ripkutes lėkštėn dėkite pramaišiui su apelsinų griežinėliais (600g). Vyniotinį galite patiekti su džiovintų vaisių padažu.

 

Vincentas Sakas 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!