11 rezultatų ieškant "drebuciai"

Citrinų drebučiai

Vandenį užvirinkite su cukrumi, nugriebkite putas, sudėkite išbrinkintą želatiną ir maišant pavirkite. Paskui supilkite citrinos sultis, citrinos rūgštį, pamaišykite, perkoškite, supilkite masę į formą ir ataušinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio drebučiai

Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūriui suminkštėjus, išimamas iš popieriaus ir pusdubenyje ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supilamas ištirpintas šaltame piene krakmolas ir pavirinamas. Karštas kisielius sumaišomas su sūriu, pravėsinus įpilama majonez..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio drebučiai

Sūrelis ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supilamas šaltame piene ištirpintas krakmolas ir pavirinamas. Karštas kisielius sumaišomas su sūriu, pravėsinus įpilama majonezo, garstyčių, įberiama raudonųjų pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Išmaišyti drebučia..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių drebučiai

Obuolius nulupame, supjaustome ir suviriname. Tada perkošiame. Išverdama sirupą iš cukraus ir vandens, jame įdedame želatinos. Tada įmaišome obuolius, citrinos sultis. Viską išmaišome, užviriname, supilame į formą ir paliekame, kad sustingtų. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos drebučiai

Kojas apsvilinti, sukapoti gabalais, nuplauti , užpilti šaltu vandeniu. Mėsą perpjauti į du gabalus, gerai nuplauti ir sudėti kartu su kojomis į puodą. Kai užvirs, skystį nupilti, o kojas ir mėsą perplauti šaltu vandeniu. Sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir 3 val. virti, nug..

Recepto vertinimas: 0

Sulčių drebučiai šv. Valentinui

Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingusius drebučius supjaustyti peiliu arba išspausti formele. Į taurę sudėti supjaustytas braškes, uždengti ledais ar jogurtu. Taurę pastatyti an..

Recepto vertinimas: 0

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai

Želatina emaliuotame dubenėlyje užpilama atšaldytu virintu vandeniu ir palaikoma 2 val. Paskui statoma ant puodo su verdančiu vandeniu ir maišant ištirpdoma. Rūgusis pienas, grietinė, cukrus ir prieskoniai dubenyje sukami, kol pasidarys vientisa tiršta tyrelė. Į ją iš lengvo pilama i..

Recepto vertinimas: 2

Liežuvio drebučiai

Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaustome nedideliais kubeliais. Virtų kiaušinių trynius ir baltymus susmulkiname atskirai. 1 stiklinėje sultinio išbrinkiname ir ištirpiname želatiną ir sumaišome su likusiu sultiniu. Į formą, kurioje gaminsime drebu..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Drebučiai "Rūta"

Mėtas užpilti verdančiu vandeniu (300 g) ir palaikyti 15 min. Nupylus pasaldinti (20 g), supilti ištirpusią želatiną (10 g).Bruknes sutrinti, išspausti sultis, o luobeles, užpylus vandeniu (200 g), 15 min. pavirti. Į nuovirą dėti cukrų (50 g), supilti išspaustas sultis, ištirpusią ..

Recepto vertinimas: 0

Snieginės žėlė drebučiai

Kiekvieną žėlė pakelį ištirpiname 250 ml karštame vandenyje atskiruose induose. Palaukiame kol atvės, tada pilame po 200 gramų kefyro (pieno,grietinės,grietinėlės), gerai išmaišome. Įpilame į stiklines ir statome į šaldytuvą, kol sustings. Galima indeliuose sluoksniuoti žėlė sp..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: drebuciai