Jūros lydekos užpiltinė


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
2 karšto rūkymo jūros lydekos
1 virta morka
0.5 indelio konservuotų kukurūzų
petražolių
0.5 l vandens
1 kubelis daržovių sultinio
1 pokelis greitai paruošiamos “Otker” želatinos
1 valg. šaukštas citrinos sulčių
Gaminimas:

Į užpiltinei skirtą indą sudedame nuimtą nuo kaulų ir susmulkintą žuvį, kukurūzus, griežinėliais supjaustytą morką ir susmulkintas petražoles. Iš likusių komponentų pagaminame sultinį ir užpilame ant žuvies. Jei norite kad drebučiai butų tvirtesni, želatinos įdėkite daugiau.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!