20 rezultatų ieškant "desertines"

Rabarbarų ledai

Nuluptus rabarbarus supjaustyti 2 cm gabalėliais ir 10 min. patroškinti.Vėliau sutrinti su cukrumi ir ataušinti.Grietinėlę išplakti su cukraus pudra.Į desertines vazeles dėti 2-3 šaukštus rabarbarų piurė, ant viršaus grietinėlės.Papuošti braškėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis kremas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele ir sukame, kol masė tampa balta ir vienalytė. 2. Želatiną užpilame trupučiu šalto vandens ir išbrinkiname. 3. Citrinų sultis supilame į nedidelį indelį ir pašildome, bet neužver..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnios su juoda duona

1. Duoną susmulkiname ir sumalame. 2. Duonos trupinius sumaišome su puse kiekio medaus, likeriu ir cinamonu. 3. Vyšnias nuplauname, nuvarviname, apdžioviname, išimame kauliukus. Minkštimą sumaišome su cukrumi. 4. Grietinėlę išplakame su likusiu medumi. 5. Į desertines t..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių desertas

Ryžius biriai išvirkite. Kai atvės, užpilkite pienu, suberkite razinas, sudėkite medų bei sviestą ir užvirinkite. Ugnį sumažinkite ir maišydama kaitinkite apie 15 minučių. Nukėlusi nuo viryklės, suberkite citrinos žievelę, supilkite sultis ir išmaišykite. Kai atvės, at..

Recepto vertinimas: 0

Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis

Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol masė pabals. Supilkite vyną ir plakite toliau, indą įstatę į puodą su vos verdančiu vandeniu. Plakite apie 15 min., kol masė taps tiršta ir ims formuotis nedideli kauburėliai. Nukelkite indą nuo ugnies ir plakite dar 5 min., kol masė..

Recepto vertinimas: 0

Desertas su sultimis

Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvieną uogą supjaustome skiltelėmis. Obuolių sultis sumaišome su vaniliniu cukrumi ir užpilame ant uogų. Sumaišome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame šalto vandens kiekyje. Iš vieno greipfruto išspaudžiame sultis,..

Recepto vertinimas: 0

Prabangus skanėstas su šampanu ir žemuogėmis

Dideliame dubenyje sumaišykite šampaną, cukraus pudrą, citrinos žievelę ir sultis. Sudėkite grietinėlę ir išplakite mišinį iki tirštumo. Perdėkite į desertines taures ir atšaldykite (laikykite šaltai apie 1 val.). Patiekite su šviežiomis žemuogėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Ledų, jogurto ir vaisių desertas

Apelsiną nulupkite ir padalinkite į skilteles, pasistenkite, kad neliktų sėklų. Nulupkite ir riekelėmis supjaustykite ananasą. Vaisių gabaliukus dėkite į desertines taures, apipilkite jogurtu. Mėlynes nuplaukite ir nusausinkite, užberkite ant jogurto. Dėkite po porą šaukštų abiej..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ledai

Metalinį dubenėlį pastatome į šaldytuvą ir atšaldome. Du šaukštus uogų padedame į šaldytuvą. Į plaktuvą supilame vyną, suberiame cukrų ir pamažu plakdami suberiame uogas. Toliau plakdami supilame likerį. Šią masę supilame į atšaldytą dubenėlį, pridengiame folija ir v..

Recepto vertinimas: 0

Braškių desertas su vyno padažu

Braškes nuplauname ir perrenkame. Užverdame vyną su cukrumi (2 valg. š. cukraus palikti grietinėlei pasaldinti) ir jame apverdame braškes. Tuomet uogas išgriebiame, o į vyną suberiame citrinos žievelę, cinamoną ir su nedideliu vandens kiekiu sumaišytą krakmolą. Kai padažas užverda..

Recepto vertinimas: 0

Desertinės kriaušės

Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvirinti. Įdėti vanilės lazdelės išgremžtą šerdį ir virti dar 5 min. Kriaušes nuplauti, nulupti (kotelius palikti). Kitoje pusėje nei kotelis atpjauti mažą griežinėlį kriaušės, kad galima būtą ją pastatyti, ir atsargiai išimti sėklas. Kriauš..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Piena supilti i kaistuva ar puoda ir kaitinti kol uzvirs. Iki pienas uzvirs galite pasiruosti kitus deserto ingridientus. Sauksta krakmolo istirpinti stiklineje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirciais, isimti seklas. Obuoliu skilteles sudeti i desertines taureles ar gilesnes leksteles. Je..

Recepto vertinimas: 0

Ledai su kepintais aviž. dribsniais ir žemuogėmis

Vandenyje istirpiname cukru ir sumaisome su aviziniais dribsniais. Paliekame 20 min. stoveti. Tuomet dribsnius pakepame aliejuje arba svieste iki auksinio atspalvio. I desertines taures dedame ledu. Juos apibarstome dribsniais, zemuogemis ir papuosiame metu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Braškės su vyno padažu

Braskes nuplauname ir perrenkame. Uzverdame pasaldinta vyna ir jame apverdame braskes. Tuomet uogas isgriebiame, o suberiame citrinos zievele, cinamona ir nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola. Kai padazas uzverda, ji nukaiciame ir atsaldome. I desertines lekstutes ipilame vyno padazo, suded..

Recepto vertinimas: 0

Raudonojo vyno kremas su braškėmis

Uzverdame pasaldinta vyna. Supilame nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola. Uzverdame ir nukaiciame. Kiausiniu trynius suplakame ir sumaisome su pertrintomis braskemis. Sia masesupilame i nuolat maisoma vyna. Pravesusi krema supilstome i desertines taures ir atsaldome. Papuosiame braskemis ir..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS DESERTAS

Ananasa susmulkinti. Kelis griezinelius palikti papuosimui, likusius su mikseriu sutrinti su sureliais, romu ir medumi. Sudeti i desertines ir vienai valandai pastatyti i saldytuva. Pabarstyti kava ir papuosti ananasu griezineliais bei persikais...

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas ''Dviese''

Is isvardintu produktu isverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime ideti daugiau krakmolo. Kisielius atvesiname. I desertines taures dedame sluoksni pieno kisieliaus ir ant virsaus vyno kisieliaus. Papuosiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus deserta valgome sauksteli..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas Dviese

Iš išvardintų produktų išverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime įdėti daugiau krakmolo. Kisielius atvėsiname. Į desertines taures dedame sluoksnį pieno kisieliaus ir ant viršaus vyno kisieliaus.Papuošiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus desertą valgo..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai putėsiai

Ištirpinkite šokoladą, kavą (kartu su SPLENDA granulėmis) ir sviestą ant silpnos ugnies karščiui atspariame inde, įstatytame į verdantį vandenį. Leiskite truputį atvėsti.Sudėkite vieną po kito trynius, reikia visą laiką maišyti,kol masė taps vientisa.Išplakite baltymus iki stand..

Recepto vertinimas: 0

karstas ir saltas Vaisiu fondiu

Saltas vaisiu fondiu : grietinele kartu su vaniliniu cukrumi plakam iki standziu putu, paskui sukreciama i dailu dekorativiny inda pastatyta stalo viduryje. Aplink ji isdeliojamos lekstes sukuo ivairesniu rusiu uogomis ir vaisiu gabaleliais. Desertine sakute smeigiami vaisiai ir mirkomi grietinele. ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: desertines