Kisieliaus desertas Dviese

Ingridientai:
Pieno sluoksniui:
0,5l pieno,
1/3 stiklinės cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1-1,5 šaukšto krakmolo.

Vyno sluoksniui:
0,51 raudonojo vyno,
0,5 stiklinės cukraus,
1 šaukštas cinamono,
1 šaukštas nutarkuotos citrinos žievelės,
1-1,5 šaukšto krakmolo.

Papuošimui susmulkintų pistacijų riešutų.

Gaminimas
Iš išvardintų produktų išverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime įdėti daugiau krakmolo. Kisielius atvėsiname. Į desertines taures dedame sluoksnį pieno kisieliaus ir ant viršaus vyno kisieliaus.
Papuošiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus desertą valgome šaukšteliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!