Pasiflorų desertas su šviežiomis uogomis

Ingridientai:
4 porcijoms:

5 kiaušinio tryniai;
115 g cukraus pudros;
½ stiklinė saldaus baltojo vyno;
85 g pasifloros vaisių minkštimo;
115 g mėlynių;
145 g aviečių;
145 g braškių.
Gaminimas
Kiaušinio trynius gerai išplakite su cukrumi, kol masė pabals. Supilkite vyną ir plakite toliau, indą įstatę į puodą su vos verdančiu vandeniu. Plakite apie 15 min., kol masė taps tiršta ir ims formuotis nedideli kauburėliai. Nukelkite indą nuo ugnies ir plakite dar 5 min., kol masė atvės.

Į desertines taures sudėkite pasifloros minkštimą, užpilkite paruoštu padažu, ant viršaus išdėliokite šviežias uogas ir patiekite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!