PIENO KISIELIAUS DESERTAS

Ingridientai:
1 l pieno
3 valg. šaukštai cukraus
1 valg. šaukštas bulvių krakmolo
1 stiklinė vandens
2 obuoliai
1 desert. šaukstelis cinamono

Gaminimas
Pieną supilti i kaistuvą ar puodą ir kaitinti kol užvirs. Iki pienas užvirs galite pasiruošti kitus deserto ingridientus. Šaukšta krakmolo ištirpinti stiklinėje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirčiais, išimti sėklas. Obuolių skilteles sudėti į desertines taureles ar gilesnes lėksteles. Jeigu obuoliai rūgštus, galite juos lengvai apvirti saldžiame vandenyje. Prieš pienui užverdant suberti cukrų. Sumažinus ugnį, kad pienas nevirtų, maišant pieno masę pilti krakmolą. Pieno kisieliui pradėjus tirštėti, nukaisti ir supilti i paruoštas desertines. Deserto viršų pabarstyti cinamonu ir pastatyti vesiai, kad sustingtų.
(Jurgita Zukiene)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!