Makaronų apkepas su pievagrybiais (Ryčio)

Ingridientai:
500 g. makaronų (stambesnių vamzdelių),
800 g. pievagrybių,
300 g. fermentinio sūrio,
pomidorų padažo.
Gaminimas
Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės. Pievagrybius nuplauname, supjaustome kubeliais ir apverdame, sūrį sutarkuojame.

Į kepimo inda dedame išvirtus makaronus patepame pomidorų padažu tada dedame apvirtus pievagrybius ir galiausiai dedame tarkuotą sūrį. Kepame 15 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Valgome ir šiltą ir šaltą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!