Grybų ir žuvies užkandis

Ingridientai:
300 g keptos žuvies,
3-4 virtos morkos,
4 svogūnai,
1,5 - 2 stiklinės įvairių grybų,
8 riekės sumuštinių duonos,
100 g fermentinio sūrio,
2 šaukštai majonezo,
aliejaus kepimui,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Iš keptos žuvies išimame kaulus. Susmulkiname morkas. Keptuvėje su aliejumi pakepame 2 susmulkintus svogūnus, įdedame virtas
morkas, žuvį, apkepame, įdedame prieskonių. Keptuvėje su aliejumi apkepame dar 2 susmulkintus svogūnus, sudedame grybus, įdedame prieskonių. Atvėsusius įdarus atskirai sumalame mėsmale, įdedame po šaukštą majonezo. Ant sumuštinių duonos dedame įdarų, viduryje pabarstome sutarkuoto fermentinio sūrio ir iškepame orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!