ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ABRIKOSAIS

Ingridientai:
4 anties krūtinėlės ( maždaug po 200g)
12 abrikosų
1 šaukštas vyno acto
1 šaukštas sviesto
druska, pipirai

Gaminimas
Mėsą įtrinti pipirais ir druska ir 40 min. šaltai palaikyti. Abrikosus nuplauti, perpjauti per pusę, išimti kauliukus ir sudėti į žemą ir platų karščiui atsparų indą. Sviestą ištirpinti ir įpilti vyno acto, tada pašlakstyti abrikosus. Anties krūtinėlės sudedamos ant grotelių skurele į viršų ir įstatome į orkaitę. Po apačia dedame indą su abrikosais, į kurį kepant lašės anties taukai. Kepti 40 min. 190C. Kai iškepa, į lėkštę dedame viena krūtinėlę, ją supjaustome griežinėliais ir šalia dedame 6 puseles abrikoso užpiltus kepimo skysčiu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!