25 rezultatų ieškant "cukrus"

Braškių salotos su vaniliniais ledais

Grietinėlė, kefyras, cukrus ir vanilinis cukrus sumaišomi ir plakami. Braškės supjaustomos ir sudedamos į dubenėlį su padažu. Į indelius dedami ledai. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų pyragas

1.Miltus, sviestą, kiaušinį, cukrų ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Po to gerai išminkyti ir padėti į šalytuvą pusei valandos. 2.Įdarui riešutus SUKAPOTI. Puode ištirpdyti sviestą, supilti cukrų ir pastoviai maišant kaitinti, kol cukrus visiškai išti..

Recepto vertinimas: 4

Pietų amerikos kiaukutinių vežiagyvių salotos

Vanilinis cukrus bei cukrus suberiamas į maždaug ¼ vaisių sulčių ir kaitinamas, kol ištirps. Puodas nuimamas nuo ugnies, supilamos likusios sultys. Padažas pagardinamas šviežiai sujaustytu čili pipiru, druska ir pipirais. Salotinė išklojama cikorijos lapais, ant jų sudedamos krevetės..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušės su šokoladine varške

Nuluptos kriaušės perpjaunamos išilgai ir išimamos sėklidės. Užvirinama 1 stiklinė vandens, supilamos citrinos sultys, cukrus, vanilinis cukrus, sutarkuota citrinos žievelė. Į verdantį sirupą sudedamos kriaušės ir pavirinamos ant silpos ugnies 20 minučių. Aršaldytos sirupe kriauš..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių dribsnių saldainiai

Ištirpinus puode sviestą, suberiamas cukrus, avižiniai dribsniai ir truputį paskrudinami. Tada supilama grietinėlė ir likeris, masė pakaitinama, kol skystis susigeria. Išmaišyta masė atšaldoma, iškočiojamas 2 cm storumo lakštas ir, supjausčius kvadratėliais, aptepama glajum. Glajui..

Recepto vertinimas: 3

Kiaušininis apkepas su karamelės padažu

Paruoškite karamelę : įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Tirpintu sviestu ištepkite aštuonias pusės stiklnės talpos ir karščiui atsparias formeles. Vidutinio didumo prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Maišydami ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite tol, kol cukrus i..

Recepto vertinimas: 1

„NUGA" su avižiniais dribsniais

Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užbarstyti cukrumi dribsniai dar pakaitinami. Kai cukrus pradeda tirpti, masė supilama į aliejum išteptą lėkštę ir atšaldoma. Sustingusi masė sulaužoma ir sumalama. Likęs margarinas išsukamas, suberiami miltini..

Recepto vertinimas: 3

Braškių uogienė

Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dėl to verdant jos mažiau ištyžta. Atrenkamos maždaug vienodo dydžio uogos, nuplaunamos ir, vandeniui nuvarvėjus, sudedamos į dubenį sluoksniais su cukrumi. Sekančią dieną ..

Recepto vertinimas: 2

Greitas obuolių pyragas

Plakimo ąsotyje kiaušinius išsukti su cukrumi, įdėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišyti ir pilti į silikono formą. Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis skiltelėmis, sumaišytus su vaniliniu cukrumi supilti ant tešlos viršaus ir truputį įspausti. Kepti 30 m..

Recepto vertinimas: 4

Gogel mogel 2

Į stiklinę įmušame kiaušinio trynį, įdedame kakavą, cukrų ir gerai išmaišome. Dadedame grietinę ir toliau plakame kol cukrus visiškai ištirpsta. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su daržovėmis

Vistieną, bulves ir papriką supjaustykite kubeliais. Salierų lapus susmulkinkite. Padažui skirtus produktus isplakite, kol istirpsta cukrus. Tada užpilkite salotas ir ismaisykite. Salotos bus s..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Laužiukai

Iš visų tešlai skirtų produktų su pienu užminkoma tešla tokio kietumo kaip skryliukams. Iškočiojamas 2 mm storio lakštas, ratuku supjaustoma 1—1,5cm pločio 12—15cm ilgio juostelėmis, sudedama į pamiltuotą skardą ir iškepama. Tyrei aguonos išbrinkinamos, nupylus vandenį, d..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėlės (grietinės) kremas

Grietinėlė ar grietinė turi būti šviežia ir gerai atšaldyta. Moliniame dubenyje (arba mikseryje) ji plakama, kol pasidaro putos. Tada suberiamas cukrus ir vanilinis cukrus arba įlašinama pora lašų prieskoninių esencijų, išmaišoma ir atšaldoma. Po to kremas sukrečiamas į lėkštę..

Recepto vertinimas: 3

Citrinų gėrimas

Vanduo užvirinamas, atšaldomas ir supilamas į ąsotį. Paskui į jį supilamos iš dviejų citrinų išspaustos sultys, suberiama nuo pusės citrinos nutarkuota geltonoji žievelė, cukrus, sumetami pusės citrinos griežinėliai ir pamaišoma, kol ištirps cukrus. ..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviest..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotas lakštinis su varške

Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma vidutinio kietumo tešla (kaip skryliams). Labai gerai išminkyta tešla išmušama kočėlu ir plonai iškočiojami 1—2 keturkampiai lakštai. Kiekvienas lakštas patepamas tirpytu sviestu, uždedamas varškės įdaro sluoksnelis ir suvyniojama. Galai u..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Menkė su ryžiais ir morkomis

Menkė supjaustoma vienodais gabaliukais. Miltai sumaišomi su pipirais, druska, viskas gerai išmaišoma. Menkės gabaliukai pavoliojami miltuose ir bent 10 minučių juose paliekami. Po to kepami įkaitintame aliejuje, kol gražiai parusvėja. Ryžiai labai gerai keliskart nuplaunami, kol nu..

Recepto vertinimas: 3

Vyniotas lakštinis su varške (Jūratės)

Iš miltų, pieno suminkoma vidutinio kietumo tešla (kaip skryliams). Labai gerai išminkyta tešla plonai iškočiojama. Daromi 1-2 lakštai. Paviršius patepamas tirpdytu sviestu, uždedamas varškės įdaras ne iki pat kraštų. Tešlos kraštus užlenkus suvyniojama. Galai sulipdomi plaktu ki..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis saldžiarūgščiame padaže

Žuvis nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių pakepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia plutele. Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus (kol parunda). Į puodą įpilama truputį acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smu..

Recepto vertinimas: 0

ČEKIŠKAS MĖLYNIŲ DŽEMAS

Obuolius nuplauti, isimti seklas, supjaustyti. Supjaustytus obuolius keliata minuciu troskiname su puse stiklines vandens, be cukraus. Paskui juos pertriname per sieteli. Melynes pasildome su likusiu vandeniu ir 100g cukraus. Tada uogas taip pat pertriname per sieteli. Abi tyres sumaisyti ir virti, ..

Recepto vertinimas: 0

Nevirtos mėlynės cukraus sirupe

Uogas perrinkti, nuplauti tekancio vandens srove. Vandeniui nuvarvejus, supilti i svarius butelius ar stiklainius sluoksniuojant su cukrumi. Stiklainius ar butelius uzristi marle arba popieriumi ir laikyti siltoje vietoje apie 2 savaites, kol issiskirs sultys ir istirps cukrus. Jei cukrus istirpo, b..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviestu ..

Recepto vertinimas: 3

Degantys karameliniai lietiniai

Nulupkite apelsino žievelę. Apelsiną įpjaukite taip, kad galėtumėte išpjaustyti skilteles, palikdami jas skiriančias luobeles. Iš apelsinų likučių į indelį išspauskite sultis. Lietinius sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę (gausite trikampio formos lietinius). Juos gausiai apib..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: cukrus