Obuolių saldainiai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200 g obuolių,
1 stiklinė cukraus,
1 citrina,
1 apelsinas,
30 g riešutų branduolių.

Glajui: 250 g miltinio cukraus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2—3 šaukštai verdančio vandens.
Gaminimas:
Nulupti obuoliai smulkiai supjaustomi, užpilami keliais šaukštais vandens, citrinos ir apelsino sultimis, sudedamas cukrus, tarkuotos citrinos ir apelsino žievelės ir maišant verdama, kol sutirštėja (apie 30 minučių). Išvirusi masė sumaišoma su kapotais riešutais ir užtepama ant vaflio 1,5 cm storumo sluoksniu. Masei sustingus, aptepama glajumi ir supjaustoma kubiukais.
Glajui: Persijotas miltinis cukrus užpilamas sultimis ir vandeniu ir sukama, kol pabąla.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!