„NUGA" su avižiniais dribsniais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.70 g margarino,
2.25 g avižinių dribsnių,
3.50 g cukraus,
4.50 g miltinio cukraus,
5.20 g kakavos miltelių, vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Ištirpinus l šaukštą margarino, jame paskrudinami avižiniai dribsniai. Užbarstyti cukrumi dribsniai dar pakaitinami. Kai cukrus pradeda tirpti, masė supilama į aliejum išteptą lėkštę ir atšaldoma. Sustingusi masė sulaužoma ir sumalama. Likęs margarinas išsukamas, suberiami miltinis cukrus, kakava, vanilinis cukrus ir malti dribsniai. Masė išminkoma (jei trapi, įpilami keli lašai likerio) ir rankomis formuojamos apvalios bulvelės, kurios pavoliojamos kakavos milteliuose.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!