25 rezultatų ieškant "virtas"

Vokiškos bulvių salotos

Vokiškos bulvių salotos Patiekalo šalis: Vokietija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: virtų bulvių - 4-5 vnt. virto sultinio - apie 0,5 l mėlynųjų svogūnų - 1 galvutės Konservuotų agurkėlių (vidutinio dydžio) 3-4 vnt. majonezo - 4 šaukštų krapų - apie 10 g druskos..

Recepto vertinimas: 4

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas bulvių vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 7 – 8 virtos bulvės, 100 g manų kruopų, 150 g miltų, 2 kiaušiniai, 50 g riebalų, 1 svogūnas, 250 rūkytos mėsos arba dešros, 50 g džiūvėsių, 80 g sviesto. Gaminimas: Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska,..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 virtos bulvės, 4 – 5 šaukštai miltų, 5 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai riebalų, 1 kiaušinis. Įdarui: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 200 g virtos mėsos, 100 g grybų, 2 šaukštai džiūvėsių, 1 – 2 ki..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių mišrainė su sūriu

Bulvių mišrainė su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 bulvės, 1 poras, 4 morkos, 100 g. sūrio, 10 g. sviesto, 0,25 stiklinės baltojo vyno, 4 – 5 šaukštai acto, 4 šaukštai aliejaus, pipirai, muskato riešutas, petražolių lapeliai, druska. Gaminimas: Virtas bulves supjaustykite ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir šampinjonų salotos

Bulvių ir šampinjonų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 4 kiaušiniai, 100 g. šampinjonų, puodelis jautienos sultinio. Majonezui: 2 kietai virtų kiaušinių tryniai, 0,5 stiklinės aliejaus, 1 svogūnas, 4 šaukštai baltojo vyno, 1 obuolys, 1 šaukštelis garstyčių, ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta cukinija

Įdaryta cukinija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 cukinijos.  Įdarui: 1 indelis tunų konservų, 1 virtas kiaušinis, 50 gramų tarkuoto fermentinio sūrio, druskos, pipirų, muskato. Gaminimas: 2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį i..

Recepto vertinimas: 0

Virtas baltymų glajus

Virtas baltymų glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g miltinio cukraus, 3 baltymai, 1,/ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys, 0,5 šaukšto acto. Gaminimas: Vandenį ir cukrų supilkite į maža puodelį ir uždengę pavirkite kol pasidarys tirštas sirupas. Tada supilkite vieną šaukšt..

Recepto vertinimas: 5

Virtas glajus

Virtas glajus Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g cukraus, ¼ stiklinės vandens, 0,5 citrinos sultys. Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilkite į puodelį, uždenkite ir virinkite, kol sutirštėja. Tada supilkite citrinos sultis ir sirupą atšaldykite įdėję į indą su šaltu vandeniu. Tad..

Recepto vertinimas: 1

Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais

Šalta žuvis su daržovėmis ir krienais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 50 g virtų bulvių, 50 g virtų morkų, 50 g sūdytų agurkų, 50 g pomidorų, 40 g krienų padažo, 1 šaukštas kapotų žalumynų, 1 šaukštas majonezo druskos. Gaminimas: Žuvį išvirkite, ataušinkite t..

Recepto vertinimas: 0

Morkų salotos su obuoliais

Morkų salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 smulkiai tarkuotos morkos, 1 morka, 1 obuolys (rūgštus), Kelios skiltelės česnako, 2 šaukštai grietinės, Virtas kiaušinis, Žalumynai. Gaminimas: Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos bulvės su riešutais

Virtos bulvės su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g graikinių riešutų 2 skiltelės česnako 1 šaukštas vyno acto 1 nedidelis svogūnas 1 paprika salierų, krapų druskos, pipirų Gaminimas: Virtas bulves supjaustyti kvadratėliais. Puse riešutų sutrinti su česnaku, salierais, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai rageliai

Bulviniai rageliai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg virtų bulvių 150 g virto kumpio 2 kiaušiniai 3 šaukštai krakmolo druska pipirai muskato Įdarui: 150 g fermentinio sūrio 1 kiaušinis petražolių Gaminimas: Virtas bulves sumalame, o kumpį labai smulkiai supjaustome. Įberiame krakmol�..

Recepto vertinimas: 0

Virtas veršienos vyniotinis

Virtas veršienos vyniotinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg veršienos, druskos, pipirų, imbiero, 100 g lašinukų, morka, petražolė, ½ stiklinės žirnių, vandens. Gaminimas: Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir imbieru. Lašinukus supjaustyti, morką ir petražolę sutarkuoti. Visu..

Recepto vertinimas: 0

Virtas kalakutas

Virtas kalakutas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kalakutas, 3 l vandens, poras, 2 petražolės šaknys, morka, druskos, 2 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinėlės. Gaminimas: Kalakutą supjaustyti gabalais, sudėti į verdantį vandenį ir virti valandą. Baigiant virti, su..

Recepto vertinimas: 0

Virtas triušis padaže

Virtas triušis padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g triušienos, 10 g prieskoninių daržovių, 75 g padažo, 150 g priedo, druskos. Gaminimas: Papjautam triušiui išimkite vidurius, išplaukite ir skerdieną sukapokite į keturias dalis.Seniems triušiams nulupkite plėvę. Taip paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Virtas sūris

Virtas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g varškės, 200 g sviesto, 2 tryniai, druskos, kmynų, raudonųjų pipirų. Gaminimas: Į varškę įberiama kmynų, pasūdomą, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro..

Recepto vertinimas: 0

Nevirtas uogų kompotas

Nevirtas uogų kompotas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g žemuogių, 100 g braškių, 100 g konservuotų slyvų, 0,5 stiklinės cukraus, 0,5 litro vandens, 1 stiklelis vyno. Gaminimas: Vanduo su cukrumi užvirinamas ir atšaldomas. Uogos nuvalomos, nuplaunamos ir apdžiovinamos. Braškės ir s..

Recepto vertinimas: 0

Virtas sūris

Virtas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g. varškės, 200 g. sviesto, 2 tryniai, raudonųjų pipirų, druskos, kmynų. Gaminimas: Į varškę įberiama kmynų, pasūdoma, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidar..

Recepto vertinimas: 0

Piene virtas karpis

Piene virtas karpis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg karpio, 2.2-3 morkos, 3.1-2 svogūnai, 4.1 l pieno, ryšulėlis žalių arba džiovintų saliero lapelių, kmynų, druskos, keli malti kvapieji pipirai Gaminimas: Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje virtas viščiukas

Grietinėje virtas viščiukas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.1viščiukas,2.1 l grietinėlės, 3.2-3 morkos,4.1 stiklinė pupelių, 5.1svogūnas,kvepiančiųjų pipirų, 6.druskos, mėtų, 7.2 šaukštai želatinos, 8.1šaukštas sviesto. Gaminimas: Viščiuką išdarinėti, išplauti,išimti k..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kg kiaulienos kumpio, 100g  supjaustytų  svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, 1 litru alaus, 6 laurų lapų, 100g cukraus Gaminimas: Dėkite į didelį puodą 2 k..

Recepto vertinimas: 3

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Virtas rūkytas kumpis

Virtas rūkytas kumpisIngridientai:800g rūkyto kumpio, prieskonių ir prieskoninių daržovių, stiklinė krienų padažo (karšto).Gaminimas Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puod�..

Recepto vertinimas: 5

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..

Recepto vertinimas: 4

Virtas lynas

Virtas lynasIngridientai:1kg lyno, prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių), prieskoninių daržovių (svogūnas, morka, petražolė, salieras), druskos, truputis rūgšties, 1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Padažai").Gaminimas Nuvalytas ir nuplautas lynas supjaustomas (g..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virtas