25 rezultatų ieškant "virtas"

Vokiškos bulvių salotos

virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir užpilkite atvėsusiu sultiniu, įdėkite krapų kotelių. Taip bulves laikykite šaldytuve ne mažiau kaip 6 val. Marinuotas bulves išimkite iš sultinio ir nusausinkite. Sudėkite jas į indą, taip pat suberkite ir žiedais supj..

Recepto vertinimas: 4

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryta cukinija

2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį ir pusę reikiamo sūrio kiekio susmulkinti, pabarstyti druska, pipirais, muskatu ir viską išmaišyti. Į 1,8 l talpos puodą sudėti cukinijas,uždengti dangčiu ir virti 10-12 min. (energija 2/3). Į ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir bulvių apkepas

Virtas bulves supjaustyti storomis riekėmis, žalias bulves — plonais griežinėliais arba šiaudeliais. Grybus ir svogūnus sukapoti ir pakepinti. Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad viršuje ir apačioje būtų bulvės. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais..

Recepto vertinimas: 4

Grybų kotletai su kruopomis

Grybus ir svogūnus sumalti. Į masę sudėti virtas kruopas, kiaušinius, sviestą, prieskonius. Padaryti kotletus, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorai įdaryti grybais

Pomidorams nupjauti viršūnėles ir išimti sėklas ir minkštimą. Vidų pabarstyti druska ir pipirais. Grybus ir svogūną sukapoti ir patroškinti ant sviesto. Kiaušinį sukapoti ir suberti į grybus, pagardinti prieskoniais ir išmaišyti. Gautą masę dėti į pomidorus. Ir ant viršaus užd..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su kumpiu

Produktus supjaustyti gražiais gabalėliais. Grietinę išplakti su prieskoniais ir sumaišyti (šiek tiek grietinės palikti) su produktais. Salotas sudėti į salotinę ir užpilti grietine. Papuošti pomidorų griežinėliais ir žalumynais. Į salotas galima įdėti kiaušinio skiltelių. Šio..

Recepto vertinimas: 0

Sumuštinukai su grybais

Duonos riekes aptepti sviestu. Grybus smulkiai sukapoti, pridėti grietinės ir smulkinto svogūno, smulkinto obuolio ir kiaušinio. Viską išmaišyti ir storai užtepti ant duonos su sviestu. Duonos riekes perpjauti pusiau ar supjaustyti trikampėliais. Papuošti žalumynais. Jei sumuštinių nep..

Recepto vertinimas: 0

Virtas sūris

Į varškę įberiama kmynų, pasūdoma, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek pravėsinus masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atšalęs sūris supjaustoma..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais

Nuvalytas žuvis pasūdyti, apšlakstyti actu, valandą palaikyti ir, apvoliojus miltais, iš abiejų pusių apkepinti. Pamuštus grybus supjaustyti gabalėliais, svogūnus skridinėliais, agurkus plonais griežinėliais. Viską atskirai pakepinti riebaluose. Į dubenį dėti vieną sluoksnį kept..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su grybų padažu

Silkę išdarinėti ir išmirkyti. Išmirkius supjaustyti plonomis juostelėmis. Grybus sudėti į salotinę apipilti iš grietinės, prieskonių ir vyno sumaišytu mišiniu. Šalia sudėlioti silkę. Viską papuošti griežinėliais pjaustytu kiaušiniu ir pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynukai su ryžiais

Virtas bulves sumalkite ir sumaisykite su kiausinių plakiniu, ryžiais, prieskoniais bei miltais. Is teslos formuokite blynukus, apvoliokite miltuose ir kepkite orkaitėje. Blynukus galima valgyti vienus su grietine arba prie mėsos. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Virtas rūkytas kumpis

Rūkytas kumpis dažniausiai verdamas, nes kepamas būna per sūrus. Pirmiausia kumpis išmirkomas šaltame vandenyje. Iš jo išimamas ir dedamas į puodą su šaltu vandeniu. Jam užvirus, sudedamos prieskoninės daržovės, prieskoniai ir verdama tol, kol suminkštės. Išvirtas paliekamas tame..

Recepto vertinimas: 5

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

Virtas karšis (supjaustytas)

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min. Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą..

Recepto vertinimas: 2

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Kiauliena su jogurto padažu

Druską sumaišykite su miltais, 50 ml vandens ir kiaušiniais. Įberkite pipirų ir užminkykite tešlą. Mėsą įtrinkite druska ir pipirais ir apibarstykite 4 valg. šaukštais kapotų žalumynų. Tešlą iškočiokite, į ją susukite mėsą ir padėkite siūle žemyn į kepimo popieriumi iš..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir saldžiųjų paprikų mišrainė

Virtas bulves supjaustome kubeliais. Svogūną nulupame ir susmulkiname. Saldžiąją papriką perpjauname pusiau, išimame sėklas bei pertvarėles ir supjaustome kubeliais. Petražoles nuplauname ir sukapojame (kelias šakeles pasiliekame papuošimui). Visus ingredientus sumaišome, pagardiname ..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)

Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marinuotus agurkėlius supjaustome kubeliais. Viską gerai sumaišome, sudedame kapotas petražoles, pagardiname druska ir pipirais. Galiausiai užpilame majonezu arba alyvuogių aliejumi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių išsunktą skystį ir krakmolą sudėti į tarkius. Bulvių košė, bulvių tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

LAPINIŲ SALIERŲ SALOTOS

Salieru lapkociai supjaustomi nedideliais gabaliukais. Zalia morka ir virtas burokelis rupiai sutarkuojami. Viskas sumaisoma, pasudoma, uzpilama salotu padazu ir aliejumi...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba

Bulves isverdame, nusunkiame ir sutriname. Miltus pakepiname keptuveje su sviestu, supilame ant bulviu. Tada pilame piena, karsta sultini ir gerai maisydami uzverdame. Suberiame susmulkinta virta kiausini. Patiekdami papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Čičinsko kepsnys

Į faršą įmušti kiaušinį, dėti druskos, pipirų ir išminkyti faršą. Virtas bulves sumalti, suberti miltus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Iškočioti, supjaustyti juostelėmis, į vidų dėti faršą ir virti aliejuje...

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: virtas