25 rezultatų ieškant "virtas"

Vokiškos bulvių salotos

virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir užpilkite atvėsusiu sultiniu, įdėkite krapų kotelių. Taip bulves laikykite šaldytuve ne mažiau kaip 6 val. Marinuotas bulves išimkite iš sultinio ir nusausinkite. Sudėkite jas į indą, taip pat suberkite ir žiedais supj..

Recepto vertinimas: 4

Salotos Žiema

Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..

Recepto vertinimas: 0

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Įdaryta cukinija

2 cukinijas perpjauti taip, kad būtų galima šaukštu išskobti jų vidų. Tunus, kiaušinį ir pusę reikiamo sūrio kiekio susmulkinti, pabarstyti druska, pipirais, muskatu ir viską išmaišyti. Į 1,8 l talpos puodą sudėti cukinijas,uždengti dangčiu ir virti 10-12 min. (energija 2/3). Į ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kotletai su kruopomis

Grybus ir svogūnus sumalti. Į masę sudėti virtas kruopas, kiaušinius, sviestą, prieskonius. Padaryti kotletus, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos bulvės su riešutais

Virtas bulves supjaustyti kvadratėliais. Puse riešutų sutrinti su česnaku, salierais, druska ir pipirais. Įdėti šaukštą vyno acto (galima daugiau), sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, išmaišyti ir užpilti ant bulvių. Sudėti likusius, truputi pasmulkintus, graikinius riešutus. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su kumpiu

Produktus supjaustyti gražiais gabalėliais. Grietinę išplakti su prieskoniais ir sumaišyti (šiek tiek grietinės palikti) su produktais. Salotas sudėti į salotinę ir užpilti grietine. Papuošti pomidorų griežinėliais ir žalumynais. Į salotas galima įdėti kiaušinio skiltelių. Šio..

Recepto vertinimas: 0

Virtas sūris

Į varškę įberiama kmynų, pasūdomą, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek pravėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atšalęs sūris supjausto..

Recepto vertinimas: 0

Virtas sūris

Į varškę įberiama kmynų, pasūdoma, pastatoma šiltoje vietoje 3 dienoms. Puode ištirpinus sviestą, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek pravėsinus masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atšalęs sūris supjaustoma..

Recepto vertinimas: 0

"Rudeninė" mišrainė su silke

1. Virtas šaltas bulves nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais, suberti į serviravimo indą užberti truputi druskos, juodųjų pipirų ir bulves aptepti nestoru majonezo sluoksniu. 2. Tokiais pačiais kubeliais kaip ir bulvės supraustyti agurkus, berti į indą ir užtepti majonezo sluo..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su grybų padažu

Silkę išdarinėti ir išmirkyti. Išmirkius supjaustyti plonomis juostelėmis. Grybus sudėti į salotinę apipilti iš grietinės, prieskonių ir vyno sumaišytu mišiniu. Šalia sudėlioti silkę. Viską papuošti griežinėliais pjaustytu kiaušiniu ir pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje virtas viščiukas

Viščiuką išdarinėti, išplauti,išimti kaulus, mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir dėti į verdančią grietinėlę.Morkų griežinėlius, smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Išmirkytas pupeles(pasūdytas)virti ant lengvos ugnies kartu su mėsa, morkomis ir svogūnai..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvės, įdarytos silke

Virtas buves nulupame, po truputį nupjauname virsų ir apačią. Arbatiniu saukstu isskopiame buvės vidų. Silkę ir svogūną susmulkiname ir sumaisome su grietine, majonezu bei citrnos sultimis. Siuo įdaru užpildome isskobtas buves. Buves valgome saltas. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai

Veršiena supjaustoma skersai raumenų, truputį pamušama, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, dedamas paruoštas įdaras, ir kepsnelis stipriai susukamas, pavilgomas išplaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas dideliame riebalų kiekyje. Įdarui apvirintos ..

Recepto vertinimas: 4

Virtas karšis (supjaustytas)

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min. Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą..

Recepto vertinimas: 2

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiški ryžiai su apelsinais

Ryžius virti įpylus 5-6 stiklines vandens, nepervirti. Svogūną ir salierą pakepinti svieste, kol svogūnai pasidarys auksinės spalvos. Tada sudėti ryžius, įpilti sultis, pasūdyti. Virti 10 minučių ant silpnos ugnies. Paruoštą patiekalą galima apibarstyti tarkuota citrinos žievele. ..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių apkepas su krienų padažu

Keptuvėje su sviestu pakepiname krienus, įdedame truputį druskos, pipirų, po to sudedame grietinę ir pakaitiname 5 min. Susmulkiname svogūnus ir virtą mėsą. Burokėlius sutarkuojame. Kopūstus truputį patroškiname. Keptuvėje su aliejumi apkepame svogūnus, po to sudedame burokėlius. K..

Recepto vertinimas: 0

Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)

Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marinuotus agurkėlius supjaustome kubeliais. Viską gerai sumaišome, sudedame kapotas petražoles, pagardiname druska ir pipirais. Galiausiai užpilame majonezu arba alyvuogių aliejumi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

PICA "KETURI METŲ LAIKAI" SU FERMENTINIU SŪRIU

Ant picos pagrindo tepti pomidoru padaza ir deti atskiras dalis viena salia kitos (ne sluoksniais). I dalis: pomidoro griezineliai ir cukinija, pabarstyti kapareliu, pagardinti "Vegeta". II dalis: rukyta desra, anciuviai (arba silke), alyvuoges. III dalis: pievagrybiai ir kiausinis. IV dalis: karsta..

Recepto vertinimas: 5

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių išsunktą skystį ir krakmolą sudėti į tarkius. Bulvių košė, bulvių tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

DUONOS PYRAGAS SU MORKOMIS IR RAZINOMIS

Duona suraikyti, pamirkyti piene ir pertrinti. Virtas morkas pertrinti, sumaisyti su cukrumi (2/3 kiekio) ir nuplikytomis razinomis. Margarina, cukru ir trynius gerai istrinti, sudeti duona, morku ir razinu mase, citrinos zievele, isplaktus baltymus ir ismaisyti. Mase sudeti i riebalais istepta ir t..

Recepto vertinimas: 4

Daržovėmis įdaryti baklazanai

Idarui morka, paprika, petrazoliu sakni supjaustome mazais kubeliais. Pakepame pusziedziais supjaustytus svogunus ir skiltelemis supjaustytus pomidorus. Paruostas darzoves sumaisome, sudedame i puoda, ipilame truputi vandens, idedame sugrusto cesnako ir uzverdame. Tada i si troskini sudedame griezin..

Recepto vertinimas: 4

Raudonųjų kopūstų salotos

Virtas bulves supjaustome griežinėliais, susmulkiname salierų lapkočius, paprikas, kopūstus. Viską sumaišome su padažu. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virtas