25 rezultatų ieškant "balto"

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

Filė supjaustykite gabalėliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Puode sumaišykite balto vyno actą, vandenį, svogūnus, prieskonius, grietinę ir viską užvirinkite. Sudėkite viščiukų filė ir išvirkite (virkite apie 5–10 minučių). Patiekite su makaronais, ryžiais, bulvėmis arb..

Recepto vertinimas: 0

Įsimylėjęs vėžys

Išdarinėkite vėžį, išimkite mėsą iš žnyplių ir galvos. Supjaustykite uodegos mėsą kubeliais. Nuplikykite ir nulupkite pomidorą, išimkite sėklas bei supjaustykite jį kubeliais.Nulupkite ir supjaustykite svogūną, ir pakepkite riebaluose kol suminkštės. Įpilkite vyno, pomidorų p..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis velykų tortas

Formelės su nuimamu kraštu dugną išklokite kepimo popieriumi. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200°C temperatūrą.Atskirai ištirpdykite maistinius riebalus ir šokoladą. Leiskite atvėsti.Gerai išplakite kiaušinius ir smulkųjį cukrų. Suberkite miltus ir vanilinį cukrų, po to supilki..

Recepto vertinimas: 3

Lazanija

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Kalakuto krūtinėlė su medumi

Druska įtrintą mėsą kepti orkaitėje (iš pradžių 200C, po 15 min.-160C temperatūroje) dažnai palaistant tirpintu medumi. Vaisius nuplauti ir apvirti su vynu. Gvazdikėlius sugrūsti, sumaišyti su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais ir pakaitinti. Iškepusią mėsą supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Daniškas viščiukas

Viščiuką išdaryti, nuplauti ir pasūdyti. Įdėti į puodą su sviestu, kepinti iš visų pusių, kol mėsa suminkštės. Kepant nepamiršti lygiais tarpais vis palaistyti baltu vynu. Baigus kepti, išimti kaulus ir vištieną sudėti į dubenį. Garnyrui patiekti pomidorus, įdarytus smulkiai ..

Recepto vertinimas: 0

Salotų vyniotinis

Kietai virtus kiaušinius stambiai sutarkuoti. Išmaišyti su trintu baltu sūriu, sudėti susmulkintus svogūnų laiškus, 2 šaukštus majonezo, pabarstyti druska, pipirais. Šią masę dėti ant salotų lapų, suvynioti. Išdėlioti ant lėkštės, apipilti likusiu majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Vengriški šaltibarščiai

Obuolius nulupti, išimti sėklaliz-džius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną. Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą. Užvirti ir nukelti nuo ugnies. Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą. P..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka balto vyno padaže

Nuvalytą ir išdarinėtą lydeką supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudėti svogūnus, grybus, druską, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant virti į sultinį supilti gr..

Recepto vertinimas: 0

Midijos belgiškai

Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol kol visos geldelės atsidarys, jokiu būdu neilgiau. Vandens, sultinio pilti nereikia, sultinio atsiras iš pačių midijų. Valgyti su bulvytėmis..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su špinatais

Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių. Nupjauti špinatų stiebus. Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti. Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min. Špinatus sudėti į dide..

Recepto vertinimas: 0

Kario padažas

Alyvų aliejuje ir svieste patroškinama 2-3 nuskusti ir plonai supjaustyti obuoliai, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas, 1-2 sumaigytos česnako skiltelės ir arbatinis šaukštelis kario prieskonių. Po to įpilama stiklinė balto vyno, padažas sutirštinamas 1 nubrauktu arbatiniu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarai balto vyno padaže

Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su pievagrybiais ir Bechamel padažu (foto)

Gilesnėje keptuvėje ištirpinamas sviestas. Jame pakepinamas svogūnas, sutarkuota morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai. Viskas šiek tiek apkepama. Tuomet įpilama pusė stiklinės balto vyno, tiek pat vandens ir 3 valgomieji šaukštai pomid..

Recepto vertinimas: 4

Rizotas su upėtakiu ir imbieru

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 45 ml aliejaus. Sudėkite upėtakio gabalėlius ir pakepinkite 3-4 min. Nukelkite nuo ugnies, upėtakio gabalėlius sudėkite į atskirą indą, taip pat supilkite ir aliejų, kuriame kepė. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Cortina"

Sausainius sumalkite švaria mėsmale arba susmulkinkite mikseriu. Trupinius išminkykite su sviestu (margarinu) ir 1 pak. vanilinio cuktraus. Masę dėkite į 24 cm skersmens tortinę ir išplokite lygiu sluoksniu. Paruoškite citrinų želė (pagal nurodymus ant pakelio) iš jos miltelių ir vyn..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Tiramisu“ su kiviais

Orkaitę įkaitinti iki 200-220°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir po truputį suberti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai išmaišyti su trynių mase. Ant kiaušinių mas..

Recepto vertinimas: 1

KALMARAI BALTO VYNO PADAŽE

Kalmarus deti i salta vandeni ir jam uzvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai gali sukieteti). Isvirtus supjaustyti juostelemis. Smulkiai supjaustyti svoguna ir pakepinti svieste. I svogunus supilti grietine, vyna, sudeti supjaustytus kalmarus ir viska pakaitinti dar apie 5 minutes. Pat..

Recepto vertinimas: 5

MIKROBANGŲ KROSNELĖJE TROŠKINTA ŽUVIS

Is pradziu paruoskite su kuo valgysite zuvi - bulves (bulviu kose), darzoves. Plonais gabaleliais supjaustykite zuvi. Uzvirkite vyna su vandeniu, sudekite druska, pipirus, krapus ir bazilika. I si vyna sudekite zuvies gabalelius, inda uzdenkite ir 2 min. patroskinkite mikrobangu krosneleje...

Recepto vertinimas: 2

GRAIKIŠKAS BAKLAŽANŲ APKEPAS (MUSAKA)

Svogunai nulupami ir susmulkinami. 4 pomidorai apiplikomi, nulupami ir supjaustomi gabaliukais, o penktasis - plonais griezineliais. Cesnakai nulupami ir susmulkinami. Baklazanai nuplaunami ir supjaustomi griezineliais. Istirpintame svieste pakepinami svogunai, paskui sudedama mesa ir apkepinama. Ta..

Recepto vertinimas: 3

PAPRIKOS SALOTOS SU SKREBUČIAIS

Duona supjaustyti kubeliais ir pakepinti keptuveje su 4 saukstais aliejaus. Darzoves nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Kiausinius aplupti ir taip pat supjaustyti kubeliais. Supjaustytus produktus sumaisyti.Likusi alieju sumaisyti su citrinos sultimis, balto vyno actu, pagardinti tabasko padazu, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

SALDUSIS VALENTINAS

Gerai isplakti baltymus palaipsniui supilant cukru. Tada sudeti trynius ir dar paplakti. Krakmola sumaisyti su miltais ir kepimo milteliais, tada supilti i kaiusiniu mase ir dar ipilti sauksteli acto. Viska ismaisyti. Kepimo forma patepti riebalais, supilti tesla ir kepti 150 laipsniu karstumo orkai..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos krūtinėlės karališkai

Vištienos krūtinėles iškepti keptuvėje ir atidėti, į didelę keptuvę sudėti supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką (galima išspausti) ir truputį pakepti. Paprikas supjaustyti juostelėmis ir pakepti kol šiek tiek suminkštės. Tada pilti grietinėlę ir pomidorų pastą, šiek ti..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: balto