Lydeka balto vyno padaže

Ingridientai:
1 kg lydekos,
85 g grietinės,
150 g sviesto,
2 šaukštai miltų,
stiklinė balto vyno,
stiklinė vandens,
60 g svogūnų,
100 g grybų,
0,5 šaukšto druskos,
0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
2 tryniai.
Gaminimas
Nuvalytą ir išdarinėtą lydeką supjaustyti gabaliukais, truputį apkepinti svieste, apibarstyti miltais, užpilti vynu ir vandeniu (skystis turi apsemti žuvį), sudėti svogūnus, grybus, druską, prieskonius ir virti ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant virti į sultinį supilti grietinę ir trynius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!