Baltojo vyno marinatas paukštienai ir žuviai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
 5 šaukšteliai maltų džiovintų peletrūnų (estragonų)
1 stiklinė sauso baltojo vyno
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštas kaparėlių (arba aštriai marinuotų smulkintų agurkų)
3 šaukštai baltojo vyno acto
maltų aitriųjų paprikų
maltų kmynų
3-4 žirneliai kvapiųjų pipirų
0,25 citrinos
druskos
cukraus

Gaminimas:
Vyną sumaišykite su actu ir puse stiklinės virinto salto vandens, šiame mišinyje ištirpinkite cukrų ir druską, į jį supilkite aliejų.
Įkaitinkite iki 80-85 laipsn. C, atšaldę suberkite prieskonius ir palikite 6-12 valandų pastovėti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!