25 rezultatų ieškant "apelsinai"

Itališkos salotos

Apelsiną supjaustome mažais gabaliukais, pomidorą taip pat supjaustome, svogunų laiškus susmulkiname idedame alyvuogių ir viską apipilame salotų padažu, viską sumaišome, skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Kalakuto salotos

Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis, agurką griežinėliais. Apelsiną nulupti, padalinti skiltelėmis ir supjaustyti gabalėliais, o išsiskyrusias sultis supilti į indą. Sojas užpilti verdančiu vandeniu užvirinti, nusunkti ir ataušinti. Į jogurtą suberti sukapotus žalumynus, supilt..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis kremas

Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius ištrinti su dviem šaukštais cukraus pudros ir vanilininiu cukrumi. Užvirinti 1/4 grietinėlės ir maža srovele (karšta) maišant pilti į trynius. Plakti, kol masė pradės tištėti. Želatina išbrinkyti ir ištirpinti. Likusią grietinėlę išplakti ..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su mango padažu

1. Mango vaisius nulupame, išimame kauliukus. Vieną vaisių smulkiai supjaustome ir sutriname. Išspaustas apelsinų sultis supilame į mango tyrę, suberiame cukrų ir plakame, kol masė tampa vienalytė. Padažą perkošiame ir dedame į šaldytuvą. 2. Išgremžiame nektarino, persikų ir slyv..

Recepto vertinimas: 5

Krokodiliena migdolu ir kivi padaze

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus… Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio ri..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos "Pavasaris"

Nuplauti apelsinus ir greipfrutus, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su braškėmis. Vaisius išdėlioti į nedideles salotines, įpilti medų, sumaišytą su 1 citrinos sultimis. Į kiekvieną dubenėlį pagal skonį įlašinti 2 - 3 lašus konjako ir įdėti šaukštą plaktos grietinėlės. Apiba..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų salotos su medumi

Smulkiai sukapotus graikiškus riešutus sudėti į salotinę. Nulupti apelsinus ir supjaustyti gabaliukais. Sumaišyti su riešutais, įpilti citrinos sultis ir įdėti medų. Leisti salotoms valandą pastovėti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://m..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių tortas

Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

1. Nuplaukite visus vaisius ir nusausinkite. 2. Kriauses ir obuolius perpjaukite i keturias dalis, ispjaukite seklalizdzius. Vaisiu zieveles lupti nereikia. 3. Kriauses ir obuolius supjaustykite plonais griezineliais, apslakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotu). 4. Pasiruoskite stikline salo..

Recepto vertinimas: 4

Kiniškas jautienos kepsnys

Jautienos filė supjaustyti juostelėmis ir apipilti išspaustomis apelsinų sultimis. Taip ją palaikyti pusvalandį. Morkas supjaustyti ilgais plonais šiaudeliais, nuluptą imberio šaknį - smulkiais kubeliais, pipirą - šiaudeliais. Nuo mėsos nupilti apelsinų sultis, ant jos suberti imbier..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Silkių, ryžių ir apelsinų salotos

Silkes supjaustyti kubeliais, ryžius išvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryžiais, pabarstanst sukapotais porais ir prieskoniais, perpilant majonezu. Viršų apdėti apelsinų gabaliukais, apibarstyti petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 5

Japoniškos ryžių salotos

Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami ku..

Recepto vertinimas: 0

Antis su apelsinais

Antį gerai nuplauname, nusausiname. Morką ir petražolės šaknį gerai nuplauname drugnu tekančiu vandeniu, nusausiname ir supjaustome nedideliais kubeliais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Vieną apelsiną nulupame ir aštriu peiliu padalijame skiltelėmis. Nulupame vieno apelsino..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinai su vynu

Apelsinus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Į taures sudedame apelsinų griežinėlius, apibarstome cukrumi, cinamonu. Užpilame vyno. ..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ APELSINŲ PADAŽE

Anties krutineles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinu sultis ir troskinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skilteliu plevele ir supjaustyti. Apelsinus uzpilti likeriu, ismaisyti ir sudeti i mesa, tada patroskinti dar 10 min...

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RYŽIAIS

Silkes supjaustyti kubeliais, ryzius isvirti, apelsinus nulupti ir supjaustyti. Silkes sluoksniuoti su apelsinais ir ryziais, pabarstanst sukapotais porais ir prieskoniais, perpilant majonezu. Virsu apdeti apelsinu gabaliukais, apibarstyti petrazolemis...

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIAI SU APELSINŲ PADAŽU

Minkstaja apelsinu dali susmulkinti. Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Suberti cukru, druska, imbiera, muskato riesuta, sudeti razinas, brukniu uogiene ir supilti acta. Viska sumaisyti ir ant lengvos ugnies 10-12 min. patroskinti.Marinate kiausinius laikyti 2-3 dienas.Uzpila ruosti taip: ..

Recepto vertinimas: 0

KINIŠKŲ KOPŪSTŲ SALOTOS SU VAISIAIS

Nuskabomi blogi virsutiniai kopusto lapai, jis gerai nuplaunamas, supjaustomas siaudeliais. Apelsinai ir kiviai nulupami. Kiviai supjaustomi mazdaug puses cm storio griezineliais, kurie dar pasmulkinami mazdaug i sesias dalis. Apelsinai isskirstomi skiltelemis, nuimamos pleveles, isimamos seklos ir ..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO SALOTOS SU VAISIAIS

Suris, nulupti apelsinai ir nulupti be seklalizdziu obuoliai supjaustomi kubeliais. Jogurtas pasaldinamas cukrumi, parugstinamas citrinos sultimis ir supilamas ant salotu. Atsargiai sumaisoma, stengiantis nesumaigyti pagrindiniu komponentu. Salotos valgomos su duonos ir pyrago gaminiais...

Recepto vertinimas: 0

APELSINAI KARAMELINIAME PADAŽE

Darzovems lupti skirtu peiliuku plonai nupjauname apelsino zievele ir supjaustome ja plonomis juostelemis. Nuo kiekvieno apelsino apacios ir virsaus nupjauname po riekele. Po to nupjaustome balta apelsino dali. Apelsinus supjaustome 1 cm griezineliais, riekeles isdeliojame leksteje ir apslakstome pj..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių pusryčiai

Perinkti dribsnius, uzpilti verdanciu vandeniu, uzdengti ir palikti nakciai. Supjaustyti vaisius kubeliais, sumaisyti su likusiais komponentais, leisti pries patiekiant pastoveti. Vaisiu derinys gali keistis pagal sezona ir skoni. (julija)..

Recepto vertinimas: 0

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Teslai sviesta sutarkuojame burokine trintuve ir sumaisome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tesla 1 vai. paliekame saltai. Tuomet iskociojame ir ispjauname 8-10 lakstu ir iskepame 170-200 C temperaturoje. Is likusios teslos pjaunant lakstus iskepame kepinius trupiniams.Kremui puodelyje ar k..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsininiu kremu

Tešlai sviestą sutarkuojame burokine trintuve ir sumaišome su miltais bei pienu. Stipriai neminkome! Tešlą 1 vai. paliekame šaltai. Tuomet iškočiojame ir išpjauname 8-10 lakštų ir iškepame 170-200 C temperatūroje. Iš likusios tešlos pjaunant lakštus iškepame kepinius trupiniams.Krem..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: apelsinai