Krokodiliena migdolu ir kivi padaze


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:

Krokodilienos file
Druska
Malta paprika
Uogine paprika
Cukrus
Actas
Aliejus
Dziovintas bazilikas
Skaldyti migdolai
Kivi
Apelsinai
Baltas sausas vynas
Anakardzio riesutai
Ananasu sultys
Krakmolas

Gaminimas:

Krokodilienos file pamarinuojam (pardavime dazniausiai parduodama po 150 gr. file): druska, malta paprika, uogine paprika, aliejus…
Padazas: Cukru ir truputeli acto padeginam keptuveje, kol taps gintaro spalvos...Pilame ananasu sulciu, laukiame kol uzvirs...Dedame skaldytus migdolus, anakardzio riesutus...paverdame 2-3 min...pilame vyna, nugariname, dedame kivi supjaustyta griezineliais, bazilika, druska ir uztirstinam siek tiek krakmolu (skiesta vandeniu aisku)...Pastatom i sona 10-15 min...Tuo tarpu alkepam krokodiliena is abieju pusiu kol graziai apskrus ...pabaigiam kepti konvekcineje krosnyje (arba galutinai keptuveje)…
Dedame i lekste: padazas, kepsnys ir papuosiame apelsinu skiltelemis...

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!