Vaisių tortas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
Tešla:
1.250 g miltų
2.150 g sviesto
3.2 tryniai
šaukštas cukraus pudros
Kremas:
4.250 g sviesto (gali būti pusė margarino)
5.2 tryniai
6.200 g cukraus pudros
stikliukas skaidrios degtinės
7.1 citrinos sultys
citrinos žievelė
8.1 pakelis vaisių želė
vaisių (ananasai, abrikosai, apelsinai ir kt.)
Gaminimas:
Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą ir pusei valandos įdėti į šaldytuvą. Atšaldyta tešla iškloti tortinės šonus ir dugną, Kepti stipriai įkaitusioje orkaitėje (250 laipsnių). Sviestą ištrinti su cukrumi, įdėti trynius ir likusius kremo produktus, išmaišyti. Kremo pridėti į ataušintą pyragą, papuošti vaisiais ir užpilti stigstančia vaisių želė. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!