Vasarėlė


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

6 kiaušiniai,
300 gr. cukraus
1 pak. vanilinio cukraus
200 gr miltų
100 gr krakmolo

Torto pertepimas:
0.5 l pieno
3 šaukštai manų kruopų
1 št cukraus
200 gr sviesto
2 citrinos.
vaisiai( apelsinai, vynuogės)

Gaminimas:
Biskvito kepimas: Atskirti trynius nuo baltymu, baltymus su trupučiu druskos plakti, palaipsiui suberti 150 gr cukraus ir suplakti iki standžių putų. Trynius suplakti su 150 gr cukraus sudėti į išplaktus baltymus ir sumaišyti. Suberti kvietinius miltus, krakmolą ir išmaišyti. Kepti 190C temperatūroje 35 min. Kremas pertepimui: Piene išverdame manų kruopas, išvirtą košę ataušiname. Sviestą ištriname su cukrumi. Smulkiai sutarkuojame citriną su žievele ir sudedame į sviestą. Viską sumaišome, ir su mikseriu išplakame. Perpjautą biskvitą į 3 dalis sutepame šia mase.
Tinka vartoti su: Ragauti su gaiviomis sultimis!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!