25 rezultatų ieškant "anksto"

Greita kiaušinienė

Sviesta i keptuvę įdėti ir sutirpinti, iš anksto paruošti ką dėsime i keptuve: kiausini įdėtiį puodelį ir aišku sudaužyti. kai sviestas ištirps keptuvėje įdėti paruoštą košę ir kepti 3 min. ..

Recepto vertinimas: 1

Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis

Sausas mieles išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir su visais išsijotais miltais, cukrumi ir druska. Įpylus pasukas ir aliejų, išmaišyti tešlą, suformuoti rutulį ir apdengus palikti pusvalandžiui šiltoje vietoje pakilti. Paskui tešlą dar kartą išminkyti, suformuoti 20x40 cm sta..

Recepto vertinimas: 0

Klasikinė lazanija

Puode užvirinkite 2 1 sūdyto vandens. Kiekvieną lazanijos lakstą virkite atskirai po 5 minutes, po to pamerkite į saltą vandenį. Įdaras. Keptuvėje istirpinkite 30 g sviesto ir pakepinkite farsą. Nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite morkas, salierą ir sutarkuokite. Nulupkite svogūną ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių keksas

1. Kekso formą patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumaišome migdolus, 250 g miltinio cukraus ir miltus. Sudedame kiaušinių baltymus ir išmaišome. Supilame sviestą ir viską gerai sumaišome. Tešlą supilame į kekso formą iki pusės. Ant viršaus sudedame vy..

Recepto vertinimas: 0

Morkų kava

Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos ant viryklės. Nukošus pilstoma į puodukus, užbalinama pašildyta grietinėle, pasaldinama cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 4

Lašiša su medaus padažu

Žuvį supjaustome gabalėliais ir iškepame įkaitintame aliejuje. Plaktuvu išmaišome aliejų, garstyčias, medų, majonezą ir actą. Pasūdome, pagardiname pipirais. Apelsinus nulupame ir išskirstome skiltelėmis. Nulupame kiekvieną skiltelę gaubiančią plėvelę. Tai darome virš lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais

Tešlą atšildykite. Mėsą kartu su supjaustytais svogūnais ir pievagrybiais apkepkite aliejuje, paskaninkite prieskoniais ir žalumynais. Atšaldykite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Ant tešlos sudėkite įdarą, išlyginkite, tešlos galus užlenkite ir suvyniokite. Vyniotinį patieski..

Recepto vertinimas: 4

Slyvų pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti į masę. 24 cm skersmens apvalią pyrago formą ištepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Frankfurto vainikas

200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų bei aromatines medžiagas išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir dar truputį paplakti. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į masę. Tešlą dėti į rieba..

Recepto vertinimas: 0

Persikų tortas su pistacijų kremu

200 g minkšto sviesto sudėti į dubenėlį ir išplakti iki purios masės. Įberti 150 g cukraus, tarkuotą citrinos žievelę, po vieną įmušti kiaušinius. Sudėti 150 g krakmolo, miltus ir kepimo miltelius. Šį mišinį suberti į sviesto ir kiaušinių masę ir 2 min. plakti elektriniu ma..

Recepto vertinimas: 0

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Varškę iki vientisos masės išsukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pusę šio mišinio suberti į varškės masę. Išmaišyti elektriniu maišikliu. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą iškočioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Plakta mielinė tešla

Įmaišalui mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno. Įmaišyti truputį miltų ir 15 min. laikyti, kad pakiltų. Iš minkšto sviesto, cukraus ir trynių išplakti purią masę. Užsijoti miltus, pilti įmaišalą bei dėti kitus produktus. Viską stipri..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 gramų cukraus ir pilti šaltą pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 minučių laikyti vėsioje, be skersvėjų vi..

Recepto vertinimas: 2

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota tešla su grietine

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti atšaldytą grietinę. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis ir suformuoti kepaliuką. Jį uždengti ir 30 min. l..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su varške ir razinomis

Sluoksniuotą tešlą iškočioti (jei naudojate šaldytą, prieš tai atšildyti) ir padalyti į 16 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, tryniu, krakmolu bei razino..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumi

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš baltymo, cukraus pudros bei vanilinio cukraus paruošti tirštą glajų. Juo aptepti tešlos lakštą. Tešlai pjaustyti skirtą ratuką panardinti į karštą vandenį ir lakštą supjaustyti 7 cm ilgio ir 1,5 cm pločio juostelė..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos lentos į 50 cm ilgio ir 35 cm pločio lakštą. Jo viduryje 8 cm pločio juostą pabarstyti biskvito trupiniais. Juos apšlakstyti vyšnių likeriu. Ant trupinių sluoksnio sudėti vyšnias...

Recepto vertinimas: 1

Bandelės su mangais

Miltus supilame į dubenėlį ir viduryje padarome kauburėlį. Į jį sutrupiname mieles ir sumaišome su trupučiu miltų, pieno ir šaukšteliu cukraus. Dubenėlį uždengiame ir paliekame 15 min. pastovėti. Kiaušinius sumaišome su likusiu cukrumi ir pienu bei grietine (šaukštą grietinės..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su špinatais ir fetos sūriu (Zitos)

Špinatus atšildome. Jei naudojame šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją taip pat atšildome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome 8 cm ilgio ir pločio kvadratais. Atšildytus špinatus sumaišome su fetos sūriu. Įdarą dedame į tešlos gabalėlių vidurius ir užlankstome tešlos kraštus. Ki..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su pienišku šokoladu

Pusę pieniško šokolado glajaus sukapot ir išlydyti karšto vandens vonelėje. Ataušinti retkarčiais pamaišant. Miltus suminkyti su sviestu, cukraus pudra, kiaušiniu, druska, cinamonu, migdolais ir atvėsintu glajumi. Tešlą apie 1 val. laikyti šaldytuve. Paskui ant kepimo popieriumi išk..

Recepto vertinimas: 5

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: anksto