25 rezultatų ieškant "anksto"

Grybų rasalas su karštomis bulvėmis

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Marcipaniniai trapus sausainiai

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 5

Marinuotos kiaulienos nugarines kepsnys su ananasais

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 3

Sūrio padažas

Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garnyras, tai jį, sudėjus kiaušinius, reikia kaitinti iki virimo, o jeigu juo užpilama mėsa,kepama orkaitėje - iš anksto kaitinti nereikia. Padažas tinka prie paukštie..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto desertas su vyšniomis ir apkepintais avižų dribsniais

1.Sudėkite jogurtą, medų ir apelsino nutarkuotą žievelę (zest) į dubenį ir gerai išmaišykite. Šaldykite (šaldytuve, ne kameroje) mažiausiai 4 val., leisdami atsirastti vientisam skoniui. 2.Išimkite kaulelius iš vyšnių, apibarstykite jas cukrumi ir taip pat šaldykite 4 val. 3.Kai..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir krienais (Ramunės)

Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Ananasus supjaustome kubeliais. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais ir užpildome ananasais. Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyj..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos šašlykas su daržovėmis (Ramunės)

Bulves kruopščiai nuplaukite ir su odele dvidešimt minučių virkite pasūdytame vandenyje.Pagaminkite padažą. Marinuotas raudonąsias saldžiąsias paprikas suberkite į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Ropinius svogūnus nulupkite ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė ir daržovių paketėliai

Iš anksto pavirkite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atšaldykite. Padėkite kiekvieną viščiuko krūtinėlę ant 50 cm kvadratinės storesnės folijos. Padalinkite bulves, cukiniją, morkas, grybus ir svogūną į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite drus..

Recepto vertinimas: 0

Braškių pyragas

Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Įmaišyti cukrų. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir paskirstyti tarp miltų. Sviestą kapoti peiliu. Įdėti 2 trynius, įberti druskos, supilti romą, grietinę arba vyną. Viską atsargiai išmaišyti šakute. Šaltomis rankomis greitai..

Recepto vertinimas: 4

Vynuogių tortas

Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą, į jį sudėti kiaušinį, trynį, suberti druską, 125 g cukraus bei tarkuotą citrinos žievelę. Duobutės kraštuose išdėliot gerai atšaldyto sviesto arba margarino gabalėlius. Greitai suminkyti į vientisą masę, pradedant nuo iš..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

Vidutinio kietumo biskvitinė tešla

Sviestą išplakti iki purios masės. Pakaitomis suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Plakti, kol masė pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Jei reikia, įpilti šiek tiek pieno. Tešla turi būti gana tiršta. Ją dėti į riebalais išteptą b..

Recepto vertinimas: 0

Tešla su aliejumi ir varške

Varškę padėti ant sietelio, kad nuvarvėtų skystis. Ją iki vientisos masės išsukti su aliejumi, cukrumi, tryniu, citrinos žievele ir druska. Įmaišyti pusę su kepimo milteliais sumaišytų ir persijotų miltų. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą dėti į riebalais išteptą form..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Arbatinis pyragas

Sodą sudedame į uogienę, išmaišome ir 5 min. paliekame. Paskui supilame arbatą, aliejų, cukrų, druską ir miltus. Viską labai gerai išmaišome. Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais. Supilame tešlą ir kepame iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintoje ork..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių tortas su vyno kremu

Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaišyti, supilti..

Recepto vertinimas: 0

Šviesi kvietinė duona

Miltus sumaišyti su mielėmis, supilti drungną pieną, suberti cukrų, druską, margariną ir viską sudėti į dubenėlį. Elektriniu maišikliu sukti apie 3-5 min., kol tešla pasidarys elastinga. Tešlą laikyti šiltoje vietoje, kad dvigubai padidėtų jos tūris. Orkaitę įkaitinti iki 200..

Recepto vertinimas: 3

Avižinė duona

Mieles sutrupinti į dubenėlį, suberti cukrų, supilti pieną ir viską išmaišyti. Užsijoti 2/3 miltų ir vėl pamaišyti. Likusius miltus užsijoti ant viršaus, dubenėlio kraštuose paskirstyti avižinius dribsnius su druska. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje apie 20-30 min., kad pakiltų..

Recepto vertinimas: 0

Krevetės ispaniškai (Ilonos)

Česnaką su petražolėm ir alyvuogių aliejumi sutriname elektriniu maišikliu iki vientisos masės. Tada išlukštenam krevetes, sudedam į kepimo indą ir užpilam paruoštu padažu (padažas turi apsemti krevetes!). Kepame iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 10 min., kol krevetės gražia..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

Margaspalviai bezė pyragėliai

Baltymus išplakti iki standžių putų po truputį suberiant cukrų. Ant baltymų masės užsijoti krakmolo ir cukraus pudros mišinį. Atsargiai išmaišyti. Masę dėti į konditerinį švirkštą. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir išspausti 10 apskritimų. Jų kraštus apjuosti bezė mas..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai bučkiai

Kiaušinių baltymus su druska plakti, kol pasidarys labai tirštos putos, po to pamažu supilti cukrų. Po cukraus supilti kakavą ir tarkuotą šokoladą.Skardą iškloti kepimo popieriumi ir dviem arbatiniais šaukšteliais į ją sudėti riešuto dydžio gumulėlius. Sausainius kepti apie pusę ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: anksto