25 rezultatų ieškant "anksto"

Greita kiaušinienė

Sviesta i keptuvę įdėti ir sutirpinti, iš anksto paruošti ką dėsime i keptuve: kiausini įdėtiį puodelį ir aišku sudaužyti. kai sviestas ištirps keptuvėje įdėti paruoštą košę ir kepti 3 min. ..

Recepto vertinimas: 1

Šilutės bandelės su cinamonais, riešutais ir razinomis

Sausas mieles išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir su visais išsijotais miltais, cukrumi ir druska. Įpylus pasukas ir aliejų, išmaišyti tešlą, suformuoti rutulį ir apdengus palikti pusvalandžiui šiltoje vietoje pakilti. Paskui tešlą dar kartą išminkyti, suformuoti 20x40 cm sta..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..

Recepto vertinimas: 0

Morkų kava

Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos ant viryklės. Nukošus pilstoma į puodukus, užbalinama pašildyta grietinėle, pasaldinama cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 4

Lašiša su medaus padažu

Žuvį supjaustome gabalėliais ir iškepame įkaitintame aliejuje. Plaktuvu išmaišome aliejų, garstyčias, medų, majonezą ir actą. Pasūdome, pagardiname pipirais. Apelsinus nulupame ir išskirstome skiltelėmis. Nulupame kiekvieną skiltelę gaubiančią plėvelę. Tai darome virš lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos vyniotinis su pievagrybiais

Tešlą atšildykite. Mėsą kartu su supjaustytais svogūnais ir pievagrybiais apkepkite aliejuje, paskaninkite prieskoniais ir žalumynais. Atšaldykite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Ant tešlos sudėkite įdarą, išlyginkite, tešlos galus užlenkite ir suvyniokite. Vyniotinį patieski..

Recepto vertinimas: 4

Paukštienos paštetas

Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių. baltą duoną supjaustyti gabalėliais ir pamerkti į grietinėlę. Viščiukų krūtinėles ir lašinukus smulkiai sumalti mėsmale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogūnais patroškinti svieste. Atvėsinti ir suma..

Recepto vertinimas: 0

Persikų tortas su pistacijų kremu

200 g minkšto sviesto sudėti į dubenėlį ir išplakti iki purios masės. Įberti 150 g cukraus, tarkuotą citrinos žievelę, po vieną įmušti kiaušinius. Sudėti 150 g krakmolo, miltus ir kepimo miltelius. Šį mišinį suberti į sviesto ir kiaušinių masę ir 2 min. plakti elektriniu ma..

Recepto vertinimas: 0

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Varškę iki vientisos masės išsukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pusę šio mišinio suberti į varškės masę. Išmaišyti elektriniu maišikliu. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą iškočioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Kokosų ir ananasų pyragas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenėlį. Sudėti varškę, supilti pieną, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais išteptą skardą. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 4

Serbentų ir varškės pyragas

Varškę (250 g) gerai išsukti su druska, pienu, aliejumi, 1 kiaušiniu ir 100 g cukraus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sudėti į varškės masę ir išminkyti. Tešlą iškočioti ir įtiesti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Serbentus perrinkti, nuplauti, nusausinti ir nus..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinė tešla

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant baltymų. Viską atsargiai išmaiš..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinė tešla su vandeniu

1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmaišyti 6 šaukštus karšto vandens. Po truputį suberti didesnę pusę cukraus. Sudėti prieskonius. Masę plakti tol, kol ji taps labai puri. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 5

Paprasta sluoksniuota tešla

Šaltą sviestą supjaustyti labai plonai ir dėti į 50 g miltų. Viską trumpai paminkyti rankomis, suformuoti keturkampį, suvynioti į pergamentinė popierių ir padėti šaltai. Likusius miltus persijoti ant stalo ar lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską, s..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuota tešla su grietine

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant stalo arba lentos. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Padaryti įdubimą. Į jį suberti druską ir supilti atšaldytą grietinę. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis ir suformuoti kepaliuką. Jį uždengti ir 30 min. l..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuota tešla su varške

Šaltus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir išsijoti ant lentos arba stalo. Įmaišyti supjaustytą šaltą sviestą. Varškę sudėti ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, paskui sudėti į miltus. Užberti druską. Viską greitai suminkyti šaltomis rankomis. Suformuoti kepaliuką, jį u..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinių tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 5

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstytos lentos į 50 cm ilgio ir 35 cm pločio lakštą. Jo viduryje 8 cm pločio juostą pabarstyti biskvito trupiniais. Juos apšlakstyti vyšnių likeriu. Ant trupinių sluoksnio sudėti vyšnias...

Recepto vertinimas: 1

Bandelės su mangais

Miltus supilame į dubenėlį ir viduryje padarome kauburėlį. Į jį sutrupiname mieles ir sumaišome su trupučiu miltų, pieno ir šaukšteliu cukraus. Dubenėlį uždengiame ir paliekame 15 min. pastovėti. Kiaušinius sumaišome su likusiu cukrumi ir pienu bei grietine (šaukštą grietinės..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti. Juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Slyvų tyrę arba uogienę sumaišyti su romu bei kapotais migdolais. Į kiekvieno tešlos..

Recepto vertinimas: 3

Bohemiškas kalėdinis pyragas

Miltus sumaišyti su cukrumi ir druska. Mieles sutrupinti į nedidelį kiekį drungno pieno ir gerai išmaišyti. Likusiame piene ištirpinti sviestą ir šiek tiek atvėsinti. Ištirpintas mieles įmaišyti į pieno ir sviesto mišinį, įmušti kiaušinius ir įmaišyti į miltų mišinį. Tešl..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

Švelnus migdolinis keksas su šokoladiniu glajumi

Iš pradžių pasverkite kiaušinius, kad galėtumėte tikslai apskaičiuoti reikalingą sviesto, cukraus ir miltų kiekį. Vanilinės ankštį perpjauti per griovelį išilgai, išgramdyti vidinę dalį ir sumaišyti su cukrumi. Iki baltų putų ištrinti sviestą, pamažu pakaitomis sudedant cukr..

Recepto vertinimas: 0

''Medaus'' tortas

Tešlos ruošimas Ant garų ištirpinti sviestą, įmušti kiaušinius ir maišant įberti cukraus, medaus, sodos. Po to maišant berti po stikline miltų. Tešlą iškočioti į blynus (lengviau kočioti kai tešla šilta) ir dėti kepti į orkaitę. Iškeptus blynus paliekam atvės..

Recepto vertinimas: 2

Raktiniai žodžiai: anksto