S큰ris, s椰rio receptai

훻ia rasi atrinktus receptus, kuri킬 ingridientuose yra S큰ris. Surask ir i큄sirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo 캄vertinim훳 prie recept킬! Galb큰t tavo 캄vertinimas pad휊s kitiems surasti gerus receptus, kuri킬 jie dar ne탑ino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/suris/5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Mano pica

칼kaitinkite orkait휌 iki 220 . 칼 miltus nuolat mai큄ydami supilkite pien훳 ir 캄mu큄kite kiau큄ini킬. Pagardinkite druska ir pipirais. Skard훳 i큄tepkite 1 큄auk큄tu aliejaus, supilkite te큄l훳 ir kepkite 10 minu훾i킬. Tuo metu supjaustykite svog큰nus ir 훾esnakus, sumai큄ykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Piet큰s tinginiams (Vaidos)

Far큄훳 pas큰dome, papirpirinam, 캄dedame kiau큄in캄, susmulkint훳 svog큰n훳, i큄mai큄om. Bulves nulupam, sutarkuojam burokine tarka, pas큰dom. 칼 keptuv휌 ar bletel휌 캄pilam aliejaus, dedam sluoksn캄 bulvi킬, per vidur캄 far큄훳 ir v휊l u탑dedam bulv휊m, kepam apie 30-40 min., baigiant kepti..

Recepto vertinimas: 4

Pica Niam-niam

I큄 vandens ir 혫Malsena혬 mi큄inio picai paruo큄iama te큄la picos pagrindui. Gauta te큄la i큄ko훾iojama ir i큄tepama aliejaus 혯 pomidor킬 pada탑o mi큄iniu. Ant picos pagrindo pagal kepan훾iojo nuo탑i큰r훳 dedami riekel휊mis pjaustyta: de큄ra, grybai, pomidoras, paprika, svog큰nas. Ant vir큄aus u..

Recepto vertinimas: 4

칼daryti bakla탑anai

Paruo큄ti bakla탑anai perpjaunami i큄ilgai ir i큄 kiekvienos pusel휊s i큄pjaunama dalis mink큄timo. Pas큰doma, pabarstoma pipirais ir gausiai patepama sviestu i큄 vidaus. Svog큰nas smulkiai supjaustomas, apkepinamas ir sumai큄omas su smulkiai supjaustyt킬 bakla탑an킬 mink큄timu, supjaustoma 큄onin..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su tunu

Visus ingridientus susmulkiname. Sudedame 캄 ind훳. I큄 alyv킬 aliejaus, citrinos sul훾i킬 cukraus , druskos, pipir킬 suplakame pada탑훳, plakame kol pradeda tir큄t휊ti. Juo u탑pylame susmulkintas sud휊tines dalis. Visk훳 i큄mai큄ome. Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Karbonar킬 spageti

Nesulau탑ytus spageti isvirti pas큰dytame vandenyje: 캄statyti 캄 gil킬 puod훳 sta훾ius ir pama탑u, suminkst휊jus verdan훾iai daliai susukti taip, kad apsemt킬 juos visus. Kump캄, lasinius, grybus ir pomidorus smulkiai supjaustyti ir patroskinti, kol suminkst휊s. Kiausinius sumaisyti su grietin휊le,..

Recepto vertinimas: 5

Kriau큄inis pyragas su maskarpon휊s s큰riu

Nulupti virtas bulves, morkas, obuolius, apelsinus ir agurkus, supjaustyti skiltel휊mis. 칼pilti citrinos sul훾i킬, alyvuogi킬 aliejaus, cukraus ir visk훳 i큄mai큄yti. I큄d휊ti 캄 salotin휌 k큰gio forma ir papuo큄ti vaisi킬 skiltel휊mis. ..

Recepto vertinimas: 4

Tradicinio s큰rio fondiu receptas

I큄trinkite fondiu indo vid킬 훾esnako skiltele. Supilkite 캄 ind훳 vyn훳 bei citrinos sultis ir kaitinkite ant ma탑os ugnies. Pama탑u suberkite tarkuot훳 s큰r캄 ir mai큄ykite a큄tuoniuk휊s judesiu, kol visas s큰ris i큄silydys.Kai mi큄inys prad휊s burbuliuoti, 캄 ind훳 supilkite i큄plakt훳 kukur큰z..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su fermentiniu s큰riu

Paruo큄iame ir i큄kepame omlet훳. Keptuv휊je omleto vir큄킬 pabarstome tarkuotu fermentiniu s큰riu, sulenkiame pusiau ir tuoj pat tiekiame. Pastabos: I큄kepus캄 omlet훳 tiekiame tuoj pat, nes ilgiau pastov휊j휌s sukrinta. Omlet훳 kepame ant vidutin휊s ugnies. Perkep휌s b큰na kietas...

Recepto vertinimas: 4

Bulvin휊 pica

Sutarkuokite kilogram훳 bulvi킬, gerai nusunkite. Prid휊kite 2-3 큄auk큄tus milt킬, kiau큄in캄, druskos,prieskoni킬 ir gerai i큄mai큄ykite. 칼 riebalais i큄tept훳 skard훳 supilkite bulvi킬 mas휌. Ant jos d휊liokite plonomis riekel휊mis supjaustyt훳 de큄r훳. U탑pilkite pomidor킬 pada탑u, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

Lazanija

I큄mirkytus grybus i큄virti. Nuovir훳 supilti 캄 m휊sos sultin캄. Raugintus kop큰stus tro큄kinti, u탑pylus stikline vandens ir 캄d휊jus 큄auk큄t훳 riebal킬. Baigiant tro큄kinti, 캄 kop큰stus sud휊ti riebaluose su miltais pakepintus svog큰nus, grybus, tarkuotas morkas, petra탑ol휌. Sud휊ti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos sultinys

Nuplaukite ir sukapokite jautienos kaulus (tai gal휊t킬 padaryti ir m휊sininkas). 칼 puod훳 캄pilkite 2 1 salto vandens, pas큰dykite ir sud휊kite jautienos kaulus ir m휊s훳; u탑virinkite. Nulupkite ir grie탑in휊liais supjaustykite svog큰n훳. Keptuv휊je istirpinkite sviest훳 ir pakepinkite svog큰nus...

Recepto vertinimas: 5

얟ildijos jautienos kepsnys

M휊s훳 truput캄 pamu큄ti, 캄trinti prieskoniais ir palaikyti. 칼kaitinti 큄iek tiek aliejaus keptuv휊je, sud휊ti m휊s훳 ir gerai prispausti. Abi puses apkepti po 2-3 min., tada ant m휊sos suberti smulkintus svog큰nus, tarkuot훳 fermentin캄 s큰r캄 ir 큄auk큄tel캄 majonezo. U탑dengti keptuv휌 ir, su..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su s큰riu

Kiau큄inius suplakti su pienu. Suberti sod훳, prieskoniu, tarkuot훳 s큰r캄, miltus ir visk훳 labai gerai i큄mai큄yti. 칼 keptuv휌 캄pilti aliejaus ir gerai 캄kaitinti. I큄 gautos mas휊s kepti norimo dyd탑io blynelius. Patiekiant blynelius papuo큄ti salotos lapu ar petra탑ol휊s 큄akele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Dar탑ovi킬 lazanija

칼kaitinkite orkait휌 iki 189 laipsni킬. Apkepinkite svog큰nus, 훾esnak훳, ir saul휊je d탑iovintus pomidorus aliejuje 5 min. 칼d휊kite bakla탑an훳, paprikas, cukinijas ir tro큄kinkite dar 3 min. 칼mai큄ykite pomidor킬 piure, vyn훳, drusk훳 ir pipirus bei oregano. U탑virkite, suma탑inkite..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi킬 ir m휊sos far큄o apkepas

Bulv휊s nuskutamos, supjaustomos plonais grie탑in휊liais, sudedamos 캄 verdant캄 pas큰dyt훳 vanden캄 ir 5 min. verdamos. M휊sos far큄as paruo큄iamas kaip maltiniams (sudedamas i큄mirkytas pyragas, pakepintas svog큰nas, pipirai, druska, kiau큄inis). Grybai i큄mirkomi ir i큄verdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 5

Pesto pada탑as

Bazilik훳, alyvuogi킬 aliej킬, rie큄utus ir 훾esnak훳 susmulkinti ir sutrinti 캄 vien훳 mas휌. Pagardinti druska ir pipirais. Sumai큄yti su parmezanu ir u탑pilti dar 큄iek tiek alyvuogi킬 aliejaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Vi큄tiena te큄loje

훻esnak훳 i큄spaud탑iame ir gerai i큄mai큄ome su produktais skirtais pada탑ui, kol gausis vientisa mas휊. Vi큄tien훳 supjaustome 큄iaudeliais ir pamarinav휌 su prieskoniais apie 1 valand훳 palaikome 큄aldytuve. Kiau큄inius i큄plakame su grietin휊le, miltais bei prieskoniais. Keptuv휊je 캄kaitina..

Recepto vertinimas: 5

Lietiniai su vi큄tiena

I큄 lietiniams skirt킬 produkt킬 pagaminti te큄l훳 ir i큄kepti blynus. Virt훳 vi큄tienos kt큰tin휊l휌 susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjaus훾ius plonomis riekut휊mis pakepinti su smulkintais svog큰nais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo j킬 labai nevarv휊t킬). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Bakla탑an킬 ir cukinij킬 suktinukai

Bakla탑an훳 ir cukinij훳 supjaustykite i큄ilgai 캄 8 쩍 - 1 cm storio riekeles. Patepkite alyv킬 aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Pomidorus supjaustykite ma탑ais gabal휊liais, sutrinkite s큰r캄. I큄mai큄ykite visus 캄daro ingredientus. Jeigu ruo큄iat휊s patiekti 탑uv캄 ar m휊s훳, j훳 i큄kepki..

Recepto vertinimas: 0

Var큄k휊s ir s큰rio pyragas

Te큄los paruo큄imas: kefyru u탑gesinkite sod훳 ir supilkite 캄 miltus, suberkite drusk훳, cukr킬 ir i큄mai큄ykite. Te큄la turi buti mink큄ta ir lipti prie rank킬. 칼 form훳 gausiai berkite milt킬 ir te큄la i큄klokite formos dugn훳 bei kra큄tus. 칼daro paruo큄imas: var큄k휌 sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Lazanija su dar탑ov휊mis

Lazanij훳 pavirkite 5 minutes (캄pyl휌 slakel캄 aliejaus), isimkite is vandens. 탐irnelius nuplikykite karstu vandeniu. Pomidorus supjaustykite, briuselio kop큰stus pakepinkite su pomidorais, pabarstykite prieskoniais. Pievagrybius pakepinkite. Istirpdyt훳 sviest훳 sumaisykite su miltais ir u탑pyl휌..

Recepto vertinimas: 5

Makaronai (Canneloni) su var큄k휊s 캄daru

Var큄k휌 gerai i큄triname, sumai큄ome su 2 큄auk큄tais tarkuoto fermentinio s큰rio, suberiame susmulkintus 탑alumynus, 캄beriame malt킬 pipir킬, muskat킬, sudedame kiau큄inius, pas큰dome ir visk훳 labai gerai i큄sukame. Pada탑ui keptuv휊je i큄tirpiname sviest훳, suberiame miltus ir i큄mai큄ome..

Recepto vertinimas: 3

Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniai

Kalakutien훳 supjaustome 캄 8 pailgus vienodo dyd탑io gabal휊lius. Alyvuoges susmulkiname ir sudedame ant kalakutienos gabal휊li킬. Kiau큄in캄 i큄plakame su druska ir pipirais. 칼mai큄ome smulkiai supjaustytus porus, tarkuot훳 s큰r캄, gr큰st훳 훾esnak훳. Gerai i큄mai큄ome. Kiekvien훳 bekon..

Recepto vertinimas: 0

R큰kytas ungurys

I큄darin휊tas ungurys 캄trinamas druska, sumai큄yta su susmulkintais prieskoniais, ir pasl휊gtas palaikomas 23 dienas, kad 캄sis큰r휊t킬. Po to nusausinamas, 큄onai i큄ple훾iami 캄spraustais pagaliukiais ir kabinamas r큰kyti. R큰koma 45 dienas, atsi탑velgiant 캄 ungurio dyd캄 ir r큰kymo b큰d..

Recepto vertinimas: 1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35