Kepta duona su sūrio ir majonezo mase

Ingridientai:
1 kg ,,Klaipėdos" naminės raikytos duonos (baltos);
aliejaus;
300 g fermentinio sūrio;
8 šaukštelių majonezo;
druskos;
8 skiltelių česnako;
trupučio juodųjų maltųjų pipirų.
Gaminimas
Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majonezu, druska, maltais juodaisiais pipirais. Česnako skilteles nuplauti ir nulupti, smulkiai supjaustyti ir dėti į bendrą masę. Tada viską gerai išmaišyti.
Nuo duonos riekių nupjaustyti plutas, vieną riekę pusiau dalinti, o jeigu maža- nereikia. Tada jas iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol bus gražios, šviesiai rusvos spalvos, bet smarkiai neapkepinti.
Ant duonos riekelių su šaukšteliu tepti sūrio ir majonezo masę. Išeina apie 8 porcijas. (Ingrida)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!